Máte niekto doma psíka stafordšírskeho bulteriéra ?
Ahojte, máte niektorá tohto psíka doma? Plánujem po dôkladnom uvážení kúpiť dcérke (10 rokov), nakoľko je "jedináčik" a veľmi túži po psíkovi. Súrodenca už mať nebude a keďže sme chvíľku po rozvode je teraz smutnejšia a psík by jej určite pomohol. Mali sme už viac krát havinka, nakoľko máme rodinný dom. No vždy sme ich mali iba vonku. Teraz však plánujeme mať psíka vo vnútri, aby to bol naozaj taký maznáčik a člen rodiny. Veľmi dlho som zvažovala a vyberala plemeno a toto mi príde ako najlepšia voľba. Len by som sa ešte chcela pár vecí popýtať, čo sa možno v bežných článkoch nedočíta človek. Tak ak tu niekto je s týmto havinko napíšte prosím 🙂
Ďakujem moc.
@lula313 ano jasné, no verím tomu že granule nenájde,ani nedá bo tie nápisy GMO fred atď sú len napísané papier vela znese zial
Prajem vam veľa zdravíčky aj labkošom
P.S. ( keď tak skús poradiť kamoške nech pozru na konsku svalovinu, aj ja som na to dostala odporucanie v barfovom obchode a funguje to vazne, bála som sa bo ak nasi su dost citlivy na vsetko ale toto sa nam zatial majviac osvedcilo) 🙂
Pekny den
ja osobne psov chovám dlho , sú to skvelé psy ale potrebujú pevnú ruku . 10 ročné dievčatko u psa nie je malé dieťa , teda nebude to pre neho šteňa alfasamca , ale kvalitná konkurencia, s ktorou bude súperiť o hierarchiu. Za mňa zlá voľba. To nie je čivava ktorá pohryzie , ani jazvečík . Tento pes dokáže zabiť.
My máme skoro 16 ročného staffbulíka, je to milovník ľudí a veľmi konktaktné plemeno, zbožňuje pozornosť, a ako tu už bolo v niektorom príspevku písané, títo havkáči majú prezývku “Nanny dogs”., zbožňuje návštevy a keď sa môže predvádzať, keď je stredobodom pozornosti, vtedy je najšťastnejší. Zvykne veľmi lipnúť na majiteľovi a rodine. Niektoré dámy tu píšete úplne mimo tému, úplne o inom plemene. Staffordshirsky bullteriér, nie je stafford terrier....
@missvipfashion Amstaff sa sprava uplne ako tu opisujes,takze tam asi velky rozdiel nebude ak sa psik vydari.....mali sme fenku.
@77daniela77 je to samozrejme možné, ja len ma margo toho, že pôvodný príspevok je o staffbulíkoch, na ktorých sa autorka pýta, nie o staffíkoch 🙂
Mali sme fenku kríženca stafordšírskeho bullteriéra s labradorom a bola to absolútne úplne úžasná povaha. Fakt fantastický psík 🙂
Mali sme aj pitbulla aj bulteriera a teda mozem povedat ze su to naaaaaadherne stvorenia....zual pitbulku 14r.sme pred vianocami pochovali....och sme plakali ako male deti.Moja 10r.dcerka najviac plakala
Stafordshire bullterier??????
Určite áno😊🍀 iba dôslednu výchovu odmalička, zvykat na deti a ostatne zvieratka a všetko bude dobre 😊
áno máme.. dokonca k nemu pribudla bulterierka teraz... ak chcete, napíšte mi 🙂
@missvipfashion konečne aj niekto s rozumom a rozumným názorom , čo tieto psíky naozaj pozná 🙂 👍
Tu si o tomto plemene môžeš prečítať všetko potrebné, ku deťom sa všeobecne moc neodporúča.
https://mojezvieratko.sk/staford/
dobry den,vie mi niekto vysvetlit,preco sa dve fenky,ktore su skoro rok spolu,zacali skoro stale bit?mladsia utoci na staru-svoju mamu a nechapeme ze preco...
@lenkak89 to je normalny vyvoj. Mlada dospela a prejavuje sa dominantne, skusa si so starsou vymenit poziciu vo svorke. Je to na vas, ci ju nechate a stara sa skor ci neskor podriadi, alebo to razne zarazite a budete podporovat terajsiu hierarchiu - napr tym, ze starsia bude dostavat jest zasadne prva,z dveri bude vychadzat pred mladsou a pod.
@sintra hmm to sa mi nezda...ked doteraz to nerobili...a nemam pocit,ze by dostavala jest skor atd.,oni dostavaju rovnako,len sme rozmyslala,ci to nie je tym,ze ta mlada ziarlia na brata,ze ju staru pohladka atd.a tato mlada hned prileti a chce pohladkat aj ona...ze ci to nie je o ziarleni
@lenkak89 ved vam vysvetlujem, ze mlada pohlavne dospela. Povaha psa sa dospievanim meni a menia sa aj jeho ambicie na poziciu vo svorke. Ako stena a dospievajuci pes, naviac, ak vyrastala so svojou matkou, bola v podriadenej pozicii. Lenze ako dospela, prirodzene sa snazi dostat ,hore'. Takze to na nu skusa. S tym jedenim, co som vam radila - to prave mozete robit, ak chcete posilnit poziciu starsej - davat jej misku akp prvej, pustat ju do dveri pred mladsou, pohladkat najprv starsiu a pod.
Áno my máme 4 mesačnú fenku, k ľuďom sú priateľská a aj k deťom. Aj my ju máme v byte a úplne vpohode. Keď máte doma aj 10 ročnú dcéru tak to nie je ani problém len na psa musíte byť prísny a na toto plemeno obzvlášť, prvý týždeň jej ukazovať čo smie a čo nie ale treba byť ak milý aby si na byť zvykol. Nedoporučuje sa pre začiatočníkov ale my sme ju zvládli dokonale, ako hovorím byť prísny a ukázať psovi kto je v byte pán.
A presne po tychto komentaroch vyšla najavo odpoveď na prvu otazku, prečo sa nemaš pytať tu na mk. No preto že tu nepoznaju rozdiel medzi stafordširskym terierom a stafordširskym bulltereriom. Ja sama mam anglicku bullterierku🙂
@mint_blossom zdravim a jal zistim ktory je mnozitel?
Zdravim, rozmyslam na kupou bullika no mam par otazok. Ci fenu alebo psa, mame doma osem rokov zakrsleho kralika ci je to v pohode a ci mu moc nevypadava srst, svagor ma buldocka a cely byt ma od srsti. Dakujem
Dakujem za odpoved. No trocha sa obavam toho nasho kralika, je dominantny v byte, ked vidi psa zacne dupat,mozno keby videl steniatko tak by si zvykol no stale neviem ci psa alebo fenu a ja by som najradsej modru farbu,ale zevraj su nachylne na alergie
@nightrover wow, nemas foto? Zaujimalo by ma, ako vyzerala 😀

Velka pravda.