Najlepšie tabletky ako náhrada jablčného octu
Ahojte,
prosím, ktoré tablety sú 100% náhrada pitia jablčného octu. Ja ho proste nedokážem vypiť, ani ked dám minimum a zvyšok voda.
Viem, že neriedený sa ani nesmie ale ja ho zriedim maximálne ale i tak to nedokážem vypiť.
A taktiež mi to robí zle na zuby.
Mala som už nejaké cukríky z myprotein ale ucinok ziaden.
Prosím ak máte nejaký tip, sem s ním.
Ďakujem
Ja pijem vždy so slamkou a zuby netrpia.
@marlen5 ja ho pijem s citrónovou alebo limetkovou šťavou a teplou vodou ako čaj, ale nie úplne vriacou… a kvôli tým zubom pokukujem po sklenenej slamke, vyplachujem si po dopití ústa čistou vodou a zuby si umývam až minimálne 30 minút po
@vero13 ked mna z toho napina ☹ skusim teda ten citron, ale ja nemam rano cas cakat potom este pol hodinu, teda aspon pocas pracovnych dni
@vero13 ked mna z toho napina ☹ skusim teda ten citron, ale ja nemam rano cas cakat potom este pol hodinu, teda aspon pocas pracovnych dni
@marlen5 keď si tu vodu zohrejes len aby bola tepla, dá sa to hneď piť, ale teraz jak som to dávala do umelej inteligencie, odporučila mi aj konkrétne produkty, a má to aj dr max tak asi to vyskúšam
no da sa aj tak

@marlen5 ja ho pijem s citrónovou alebo limetkovou šťavou a teplou vodou ako čaj, ale nie úplne vriacou… a kvôli tým zubom pokukujem po sklenenej slamke, vyplachujem si po dopití ústa čistou vodou a zuby si umývam až minimálne 30 minút po