Odstávajúce uši u 3,5-ročnej dcérky

tehulka2016
28. apr 2020

Ahojte, dcera ma 3,5 r, odstavaju jej usi, ma ich take makke, ze ked spi na boku, tam vacsinou si to ucho krci. Da sa to nejako upravit? Mali ste niektora nieco podobne s detmi? Ako ste to riesili? Nechcem aby sa jej smiali a operacia by bola posledna moznost. Diky za rady

brezza
28. apr 2020

@tehulka2016 nic ine ako operacia nepomoze. Casto sa to robi pred nástupom do skoly a preplaca to poistovna. Poznam viacero deti co to podstupili.

kittykat22
28. apr 2020

@tehulka2016 v mojom okoli tiez deticky postupili upravu usi v celkovej narkoze. Vsetci velmi spokojni. Preco to beries ako poslednu moznost? 🙂

gabika0825
28. apr 2020

Podľa mňa tá operácia by bola najlepšia. Ja mám tiež mierne odstávajúce uši ale nič si už z toho nerobím. Ale mala som veľmi zlé obdobia kvoli tomu. Ani cop som nenosila, ani keď som sa niekde išla kupať no hrozne som sa hambila. Dlho som to tak mala ale už som si povedala že bohužial tak som sa narodila a mama ma ako malu na operáciu neposlala, aj keď vraj nad tým tiež rozmýšlala, lebo skratka tie uši odstávali. Mne sa naštastie za to nejak nikto neposmieval lebo mám dlhé vlasy a vždy som mala tak som to ako keby kryla. Ale vám odporúčam určite poslať aby nemala potom takéto problémy, mohla si urobiť pekný výčes, copíky a nemusela pri tom mať stres že sa jej niekto bude smiať lebo v tejto dobe su deti uplne iné ako keď som ja chodila do školy.

siska25
28. apr 2020

@tehulka2016 my mame syna, coskoro 6 rokov, tiez mu dost odstavaju usi, tak dost intenzivne zacinam premyslat nad operaciou, lebo este nechodi ani do skoly a uz par ludi malo poznamky.