icon

Počasie prekvapuje: Čakajú nás extrémne horúčavy?

23. júl 2024

mile moje co ste sa tesili , mate pocit ze buducie tyzdne co ma zevraj prist 41, bude vsetko v poradecku?

snad im tato predpoved naozaj nevyjde, toto je uz moc aj na letovisko pri mori !!!!!😈

Strana
z3
autor
23. júl 2024

@viestta ja zas chodim vsade peso kde sa a triedim odpad setrim vodu

autor
23. júl 2024

@nikaeli zla dedukcia. nastastie idem do hor.

autor
23. júl 2024

@babulkomale ja to mam podobne,v zime nosim kratky rukav pod bundov.

viestta
23. júl 2024

Tak robis aspon nieco, tak ako vacsina rozumnych ludi. Ale to co sa kazilo 150 rokov sa zo dna na den neopravi

autor
23. júl 2024

@viestta suhlasim

subartic
23. júl 2024

nemám rada teplo , neznášam ho , pre mňa by mohlo byť celoročne 17-max 20 C a aj to je dosť. V zime máme v dome 19 stupňov v obývačke 20-21, chodíme v krátkych rukávoch celá rodina . Letá mám však rada ale kvôli takej pocitovej slobode ale nie kvôli teplu .

autor
23. júl 2024

@subartic ja mam leto rada len pre dlhe dni

dankabetka
23. júl 2024

Ahoj, ja som prebehla graf na 10 dni a teda 40 som tam nevidela... ( Mozno sa mylim teda ).. predpovede a hypotézy na dlho dopredu ja osobne neriesim, zvyknu sa menit...
Na margo toho vsetkeho, mam rada leto... Ja som ten druh co sa pod 32 stupnou ani nezapoti...takze ja si toto pocasie uzivam... V zime naopak dost prezivam ( ja mam aj alergiu na chlad ...😕) na stare kolena by som sa chcela prestahovat niekam do teplaaaaa, takze ANO ....sa tesim... Ospravedlnujem sa za moju radost...😉

autor
23. júl 2024

@dankabetka mna jedine utesuje ze uz mame polku leta za sebou

trema
23. júl 2024

Ja sa pytam kde ma byt tych 41, nie kedy.. u nas na juhu nie

weleda123
23. júl 2024

Ženy, nepozerajte počasie cez sme.sk prosím vás. Také bludy tam píšu že až. Minule tam bolo, že 23. má byť 46 stupňov .. no možno niekde v Afrike bolo, ale u nás bolo dnes celkom príjemne 😁

kulumulu123
23. júl 2024

Ja sa tesim rano pred robotou bazen po praci zasa bazen 👍

autor
23. júl 2024

@kulumulu123 ano samozrejme ked je moznost to by mi to teplo nevadilo tiez.

vlastnynazor
23. júl 2024

A to kde si videla tie 40tky? Lebo mne take neukazuje na ziadnej predpovedi, co pozeram. Zrejme budu opat 30+ , ale nerob zbytocnu paniku, ze 40tky.
Resp.teba by bolo fajn mat pri vypoctoch vyplat, vyjde 1003, tak zaokruhlime a dame zamestnancovi netto 1010 😂.

kulumulu123
23. júl 2024

V poriadku pytala si sa ci to nevadi tym co sa tesili mne osibne nie...
Ale keby som mala kvasit v panelaku bez klimy potom niekde v office tiez bez klimy asi by som bola mrtva uz 🤣🙈

lasona
23. júl 2024

A podľa mňa bude len horšie. Sa pozri na zimy aké sú. Žiaden sneh. Globálne otepľovanie bohužiaľ je tu...

autor
23. júl 2024

@lasona no to je zle. co sneh ale ze uz ani riadny mraz. vsade premnozene hmyzy klieste

autor
23. júl 2024

@kulumulu123 tak to je ta rada ludi, co podla mna , podobne ako ja, horucavy neznasaju...

Strana
z3