Počasie prekvapuje: Čakajú nás extrémne horúčavy?
mile moje co ste sa tesili , mate pocit ze buducie tyzdne co ma zevraj prist 41, bude vsetko v poradecku?
snad im tato predpoved naozaj nevyjde, toto je uz moc aj na letovisko pri mori !!!!!😈
Áno, oveľa radšej by sme boli, keby bolo uprostred leta sotva 20° najlepšie s dažďom a vetrom, že?
V lete frflať na teplo, v zime na sneh 🤷🏻♀️
PS bývam v bytovke bez klímy, nemám záhradu, ani chatu s bazénom a keby sa dalo, odložím si teplo do fliaš 😛 ako uhorky 😀
@nikaeli v zime nefrflem na nic, ani sneh ani zima mi nevadi.
@julish no o burkach ani nehovorim.
@nikaeli preco hned 20 st vietor? hm? leto vie byt aj do 30 st. si myslim. na co siahas do extremu?
August je v našom pásme už roky najteplejší mesiac. Mali ste ísť na dovolenku do hôr a nie k moru, kde je ešte teplejšie ako u nás a more si nechať na iný mesiac - jún, september 🤷🏻♀️
@nikaeli ano idem do hor, predstav si. kde som pisala ze idem k moru? 😎
@nikaeli to ze 40st je dost aj na letovisko pri mori - bolo citacia ludi co prisli z dovoleniek a nadavali ze uz aj more je ako stanka
Ak je to na sme tak tomu never oni vždy dávajú 40 tky a je klasika 30 +.
@misinka0611 bodaj by si mala pravdu
Minulý rok aj predtým to tak bolo. Tu stranku už obchádzam zďaleka. Vždy tam vycapia 40 tku a potom to zmenia :D
Nerozumiem, ak sa z toho niekto teší, tak akože za to môže on, že to píšeš takým podráždenym tónom?
S počasím nič nenarobime, jednoducho budeme musieť len prežiť.. niekto má z teplôt radosť, niekto nie, no a?
Radšej začnime konečne uvažovať a zit ekologicky, pretože za tieto šialené teploty môžeme my ľudia.. a bude to horšie, možno naše vnúčatá budú trpieť v 50tkach... A nie je to žiaden vymysel..
@jana_eyre_2 ano viem. zial najvacsim prispievatelom sklenikovych plynov su ropne spolocnost a ich vrty.. ja sa snazim zit ekologicky, az moc. ale myslim si ze uz toto je cesta nenavratna.
@stanzi joj ze ci, aj to je dost.🙈
Ja toto počasie milujem, za mňa by takto mohlo byť celý rok. Ale chápem ľudí čo trpia a viem sa do toho vcítiť, ja presne tak isto trpím každú zimu keď je pod 10 stupňov a pod 0 ani nehovorím. A ešte keď sú krátke dni a zamračené, normálne sa mi chce plakať.
Mňa toto počasie úplne dobíja energiou, pre mňa je leto iná dimenzia ❤️
@nikaeli ano, uprsane chladne leto by bolo pre mna idealne.
Zimu a sneh, fujavice, pluste a vietor milujem ❤️
@dzejny656 ja presny opak. Skapata teraz, ospala, kazdy den poobede si musim pospat.
Ked je chladno, svieza, ziva, makam v bunde na zahrade, zivot je krasny 😃
@babulkomale a preto je super, že sa nám to tu strieda. Poniektorí si užívajú zimu, iní leto 😉 no nie je to úžasné? teplých slnečných dní je beztak menej ako tých studených a sychravých..
Co sme si vyrobili to mame. Globalne oteplovanie je aj nasa zasluha, takze tichucko trpme alebo konecne s tym zacnime nieco robit
@subartic ty si iný súkromník 😁 klíma Ti bude na prd, keď budeš mať zo zeme betón a vyschnuté pramene
Ako ľudia vy si to vážne vôbec neuvedomujete, že je s nami pomaly ,ale isto zle?
@viestta pozri si flightradar. Plus velke lode. Nie je vola s tym nieco robit. Stari ludia umyvaju kelimky od jogurtov a poctivo separuju, niektori uz od 90-tych rokov a mladi povedia, ze im je to jedno.
Tu sa predhanaju ktora pojde na viac leteckych dovoleniek. Niekde sa stala chyba.
@nikaeli ano, to sa tesim. Ak by sa pomer obratil, budem sa musiet presunut severnejsie. Kludne aj na Aljasku.
@miskakyska no tak moja záhrada je plná zelene , stromov a vodou šetríme ako málokto a to predovšetkým pitnou . Zachytávanie dažďovej vody je pre nás absolútnou samozrejmosťou . Ale inak rozumiem čo si mi chcela povedať, k prírode sa chováme veľmi nepekne.
@babulkomale ty si v zivote nekupila nic, co ma velku uhlikovu stopu? Ak nie, tak si v tom nevinne, ale ak si si uz aspon raz kupila banany z Hondurasu a kavu z Brazilie, tak aj ty mozes za oteplovanie atmosfery.
Predpokladam, ze ani auto, autobus nepouzivas a ziadnu elektrinu...
@viestta omg to by si nebola ty zas s tymto mudrovanim.
Cize tvoje "podme s tym nieco robit" znamena ze ty zijes v jaskyni? A nic nekupujes?
Ano, my si podme rozdierat hrude lebo pijeme kavu, ale velki hraci nemenia NIC. Bohuzial.
@babulkomale nie, nezijem v jaskyni, ale som si vedoma toho, ze aj ja mam na tomto podiel. Nic viac, nic menej. Vela spravit nemozem, ale aspon raz v roku idem vysadzat stromy do lesa, aby aspon moje dieta malo moznost ist niekde v tieni stravit vlny horucav, ktore ho cakaju.
Nemám rada teploty nad 30C. Nedávno máš znami pozvali do Kataru na pár dní. Keď som pozrela že majú 45C prešlo má cestovanie hneď. 😀

@anonym aj ja by som sa na leto najradsej odstahovala niekam do chladu, uplne mi nevyhovuju letne teploty