Skúsenosť s drogami z mladosti

8. mar 2024

Máte niekto skúsenosť s drogami z mladosti? Poviete o tom svojím deťom?

lija22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tenerifka
8. mar 2024

Nastastie mam nulove skusenosti, nikdy som ani len neochutnala travu, mne to smrdi

renata27322
8. mar 2024

Mám a i keď deti zatiaľ neplánujem, určite by som im o tom povedala. Nie je to hanba, môže im to pomôcť pochopiť, prečo je to naozaj zle.

muchacici
8. mar 2024

Mám, ale určite im to nepoviem, možno, až keď budú dospelí. Mám obavy, že pubertiak by ma mohol nazvať pokrytcom. Ale urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby sa tomu vyvarovali

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7miriam77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7miriam77
8. mar 2024

A načo by sa mal tým človek chváliť? Nevidím v tom žiadny význam ani zmysel. Človek v mladosti spraví kadejaké hlúposti,ktoré možno aj časom oľutuje, no a z veľa si aj vezme ponaučenie. Každý človek má nejaké neresti a tajomstvá....a niektoré majú ostať ako tajomstvá.

abbey1
8. mar 2024

Nemám.

micusa2222
8. mar 2024

to čo za blbú otázku ? Predsa nikto normálny sa nebude pred deťmi chváliť, koľko slopal alebo drogoval...to im máš ísť príkladom....či sa mýlim ?

hederamonstera
8. mar 2024

Ano, este stale si ficim na kofeine a cukre, obcas alkohol. Nastastie cigarety sa mi vyhli oblukom aj ked je na nich zavisla cela moja rodina. Ale poviem aj o trave a ked budu dospeli, rada si s nimi aj zapalim ;)
Radsej vysvetlim co sposobuju drogy ako zakazovat, to ma vacsinou opacny ucinok

lavender94
8. mar 2024

Asi by som to netajila. Určite si nemyslím, že hovoriť deťom o mojej drogovej minulosti by im pomohlo drogy nebrať, ale keď budú dospelé a príde na to téma, prečo nie. Som názoru, že keď budem môjmu dieťaťu hovoriť o sebe chúlostivé veci, bude mať väčšiu chuť sa mi zdôveriť zas s jej problémami

lavender94
8. mar 2024

Byť deťom príkladom tým, že budem klamať o tom aká som bola a tváriť sa, že som dokonala nepijem nefajčim sex som mala až po svadbe, nenadávam a neviem čo ešte mi príde ako hlúposť. Veď to dieta nie je blbe, bude mu jasne ze hrám formu.

candii
8. mar 2024

Mám len s trávou, v mojom okolí som poznala dosť fetakov čo holdovali tvrdým drogám a videla som ako dopadli, skoro všetci na ulici, okrádajú svojich blízkych, nemal ani jeden dokončenú školu, mali problém si nájsť zamestnanie. Takže nevidím dôvod prečo sa nepodelit o skúsenosť .. aj keď, deti si neuvedomujú dôsledky aj keď ich človek na chyby upozorňuje. To si pamätám z mladosti

simsalabim
8. mar 2024

Nie, nemam a teda nemam ani co povedat.

marianarem
8. mar 2024

Len marihuana, skusenost je zla a ked na to pride rec, tak poviem, preco nie.

gaborka28
8. mar 2024

Nemám osobnú skúsenosť, ale môj brat mal dosť búrlivú pubertu vrátane drog. Zatiaľ sme sa s deťmi len rozprávali, že drogy sú nebezpečné, videli videá, čo to spôsobuje atď, ale áno, plánujem to s nimi riešiť skrz príklad môjho brata, ktorý si siahol na dno. bol aj v CPZ, čo ho vlastne prefackalo a pomohlo mu upratať si v živote. Brat sa tým netají a viem, že raz im bude o tom rozprávať. Ale zatiaľ majú čas.