icon

Som alkoholička?

23. sep 2025

som alkoholička keď si za deň vypijem 2 plechovky pivka a sem tam nie každý deň 2-4 poháriky vodky? Na to pivko sa aj teším že si ho vypijem

Strana
z2
januska12323
23. sep 2025

Čo sa stane keď si nedáš?

rora26
23. sep 2025

Hej, si.

anonym_aaa797
23. sep 2025

Za mňa áno si....

vikusjk
23. sep 2025

áno

oriesocek
23. sep 2025

ano si

sissy27
23. sep 2025

Áno si. Neviem, či si si to chcela len overiť, alebo to chceš aj riešiť a závislosti sa zbaviť - ak áno, tak úprimne držím palce.

anonym_454610
23. sep 2025

@anonym_autor za mňa si.. keďže pivko každý den a sem tam aj ta vodka..

really8
23. sep 2025

No nechutna si urcite

anonym_7946fe
23. sep 2025

porsim vas dalsia trollia tema.

anonym_e0b024
23. sep 2025

Akonáhle piješ každý deň a máš už stav, že sa na to tešíš, tak máš všetky príznaky alkoholizmu.

ivik4
23. sep 2025

Hej

luciaruz
23. sep 2025

Neviem, ci je toto trolling alebo nie, ale alkoholička určite si. Ľudia to zlahčujú, ved len jedno pivečko, dve... ale aj to je alkoholizmus. A este aj tvrdý alkohol, to je uz zaklincovane

hederamonstera
23. sep 2025

Skor ide o to, ci s tym vies prestat

lucia13022023
23. sep 2025

Ano, si.

vladuska20
23. sep 2025

A sama si ulejes,sama pijes.Keby si si dala sem tam,pri nejakej prilezitosti ci oslave sa odviazat tak vtedy je to v poriadku.Ale takto,sama chlastat.Este napis,ze sem tam ides na to pifko aj sama do krcmi ako chlapi,co radi chlastaju,ze unik od reality,od deti a manzelky.

jamimo
23. sep 2025

@anonym_autor Áno si.

anonym_0662e2
23. sep 2025

@anonym_autor ako vravia odbnorníci, nie množstvo, ale pravidelnosť robí z ľudí alkoholikov

juma2
23. sep 2025

podla mna je to urcite zacinajuci alkoholizmus...

ariannazara
23. sep 2025

Ja som myslela ze napises ked si dám 3 krat do tyzdna 2dcl vína, ale toto uz je moc. Ukáže sa to po čase urcite aj na váhe

tiezjedna
23. sep 2025

fúha, 3-4 poháriky vodky na jeden záťah... To som zvládala kedysi ako mladá na diskotéke a bolo mi dva dni zle. Ja ťa nechcem označiť za alkoholičku, tú si predstavujem asi trochu horšie, ale rozhodne máš nábeh na problém.

betulinka1
23. sep 2025

@anonym_autor inak pivo je na Slovensku totalne zlahcovane, ze Ved vypije iba pivo od smädu. Funguje to uplne bezne co vidim okolo seba susedov, znamych, doma Alebo na chate 10 pív bezne. Ich zeny su s tym v pohode. Je to iba pivo. Piju kazdy den 2 a viac. Za mna je to alkoholik, kto si kazdy den da alkohol, je jedno v akej forme a ake mnozstvo.

tiezjedna
23. sep 2025
@betulinka1

@anonym_autor inak pivo je na Slovensku totalne zlahcovane, ze Ved vypije iba pivo od smädu. Funguje to uplne bezne co vidim okolo seba susedov, znamych, doma Alebo na chate 10 pív bezne. Ich zeny su s tym v pohode. Je to iba pivo. Piju kazdy den 2 a viac. Za mna je to alkoholik, kto si kazdy den da alkohol, je jedno v akej forme a ake mnozstvo.

@betulinka1 v tom prípade aj kráľovná Alžbeta bola alkoholička😉 Ja si naopak myslím, že v tom množstve je strašne veľký rozdiel. Nie je to len o pravidelnosti.

stellarstar
23. sep 2025

Nie, nie si

hipuska
23. sep 2025

Sama si zisti. Skús mesiac nepiť. Ak to nedokážeš ....

anonym_4d1ad0
23. sep 2025

@anonym_autor Co je to sem-tam, nie kazdy den? Ides raz za tyzden - dva sadnut s kolegynami na poharik a popri kecani sú z jedneho drinku styri? Alebo prides domov po robote, vyberies si flasu a das si sama 3-4 pohariky kazdy druhy-treti den? Uz to pivo denno denne je problem, ja si tiez obcas dam pivo, ale iba v lete capovane k langosu ci pocas grilovacky 😀 Mimo leta ma to ani nenapdne 😀 Ale kedze sa pytas, uz sama citis, ze nieco nie je v poriadku...?

zuzubb007
23. sep 2025

Áno si, navyše je to nechutne, žena taký pijan, už len tie dve pivá každý deň su mega, a ešte sem tam tvrdé konečná pijanka, ak vydržis mesiac bez kvapky dá sa povedať, že niesi alkáč

betulinka1
23. sep 2025
@tiezjedna

@betulinka1 v tom prípade aj kráľovná Alžbeta bola alkoholička😉 Ja si naopak myslím, že v tom množstve je strašne veľký rozdiel. Nie je to len o pravidelnosti.

@tiezjedna ved bola 🤣🤣🤣🤣 cest jej pamiatke. Mala som ju velmi rada a napozerané a prečítané knihy mam vsetky. Skvela zena. Ale alkohol bola súčasť jej zivota namiesto antidepresív 😉. To ti povie mnoho dr, ze dva deci vínka vecer po stresovom dni je na nezaplatenie. A mne na nizky tlak dokonca doktor povedal, ze dva deci cerveneho vinka kazdy den. Samozrejme to nerobim alkohol nepijem. Ale to nemeni moj nazor na požívanie alkoholu kazdy den.

tiezjedna
23. sep 2025
@betulinka1

@tiezjedna ved bola 🤣🤣🤣🤣 cest jej pamiatke. Mala som ju velmi rada a napozerané a prečítané knihy mam vsetky. Skvela zena. Ale alkohol bola súčasť jej zivota namiesto antidepresív 😉. To ti povie mnoho dr, ze dva deci vínka vecer po stresovom dni je na nezaplatenie. A mne na nizky tlak dokonca doktor povedal, ze dva deci cerveneho vinka kazdy den. Samozrejme to nerobim alkohol nepijem. Ale to nemeni moj nazor na požívanie alkoholu kazdy den.

@betulinka1 no len v tom množstve je práve obrovský rozdiel. Pretože keď si dám večer deci červeného, tak fungujem úplne inak ako človek, ktorý si dá dva deci už ráno a v priebehu dňa vyleje fľašu alebo viac...

strawberry0797
23. sep 2025

@anonym_autor ano.

autor
23. sep 2025

žiadny troll niesom ale logicky sa to tu spýtam ako anonym. viem že to mám riešiť fungujem takto skoro pol roka a pijem skôr z nudy.. frajer v robote deti nemám a aj mi to vyhovuje aj nevyhovuje

Strana
z2