Spíte v týchto horúčavách nahí?
Nie,za mna je to nehygienicke a kedze vetrame v celom byte,lahko clovek z prievanu zachladne.
Ja neviem spať nahá, musím mať aspoň tielko a nejaké nohavičky alebo kraťasy na spanie.
@tomasisa a keď budete mať deti? Sa neobelčieš?
Inak ja sa čudujem, že tu úchylákovi píšete, ale ok
@dominikamacakova cakala som kym mi syn odrastie, mam o chvilku 50 moj buduci manzel 62 velke deti ktore vedia ze do spalne za rodicmi sa nechodi...
a kym bol maly tak som vyuzila kazdu moznu prilezzitost spat hola, dovolenka, praca v zahr. a ked bol u starej mamy atd.
Nie nenávidím to ,mam kratke letne pyzamo na ramienka
A vedeli ste,že behať bosý je zdravé, spávať na zemi sa tiež považuje tiež za zdravé, spávať nahý potom asi tiež? Keď mám možnosť,aj po dome prebehnem rada nahá 🤭. Nahá pobehujem rada len vo svojom súkromí. Momentálne aj bez podprdy chodím v týchto dňoch, keďže nemám problém,aby mi niečo utekalo kade tade 😁. A spíme len pod prikrývkou, žiadny paplón. Keď sa spotime,prezleciem,vetram. Každý tak,ako mu vyhovuje.
Kedze mame deti, tak nie, nahi nespime. Mame obaja kratke pyzama. A neviem ako u vas, ale u nas je sice pocas dna poriadny hic, ale v noci sa ochladi na prijemnych 15-17 stupnov, takze balkon mame dokoran a je nam takto dobre aj oblecenym.
Spim naha po celi rok
Vlastne obaja
Nenavidim na sebe oblecenie pri spanku a to mam pri posteli otvoreny balkon. Syn k nam do izby absolutne nechodi
@ivik4 presne. Aj my s partnerom po celý rok nahi. Nenávidím pyžamá, neznesiem na sebe nič keď spím.
V lete aj v zime mame takú teplotu doma, aby nám bolo prijemne

Fuj a to vám nie je nechutné pot za celú noc vytierať do obliečok? Nejaké oblečenie na noc je predsa hygienická záležitosť.