icon

Súčasná situácia a karanténa.

victoria210
24. mar 2020

Ahojte vsetci,napadlo ma,to ako dokedy mame sediet zatvoreny kvoli virusu,ked skonci karantena v piatok vychadza myslim.To ako uz potom sa nemozeme nakaziť?sak snaď je to jedno,mozem ja sediet povinne doma celu karantenu,potom vyjdem vonku a nakazim sa.Cely tento virus je kolobeh nekonečny🤔

Strana
z7
griska11
25. mar 2020

Death of a 21-year-old woman with no pre-existing health conditions........ takže nielen starí a chori.....

elizita
25. mar 2020

@katulienkax v tom clanku co som sem dala link je o IT je pisane tusim, ze median veku hospitalizovanych je 67rokov, zomrety cca 80rokov a aj ze ci mali 1 ci viac diagnoz k tomu.

elizita
25. mar 2020

@griska11 zdroj?

lauritkatesty
25. mar 2020

21 rocna,ze vraj nemala ine diagnozy..

lauritkatesty
25. mar 2020

Aha.. pozeram,ze ^ Petrove prispevky uz boli odstranene" 😁

griska11
25. mar 2020

@elizita na coronaworldmeter nech sa páči.

elizita
25. mar 2020

@griska11 taku stranku mi nenaslo... ale uz tu niekto dal iny idjaz na clanok

1radula1
26. mar 2020

@griska11 som to asi nemala radšej ani len otvoriť, lebo sa ma zase zmocnil len pocit bezmocnosti :(

griska11
26. mar 2020

@1radula1 je to strašne 😞prepáč

koronavirus
25. apr 2020

Ako je to teraz? Viem že sa to stále mení, moc to nesledujem keďže sa ma to netýka (my normálne robíme ako inokedy) len viem že na začiatku bolo také že ak stretnete osobu vracajúcu sa zo zahraničia (bezohľadu na to, či je nakazený alebo nie) tak automaticky máš nárok na 14 dní voľna v práci. Aj nám to vraveli že takúto skutočnosť máme oznámiť a pošlú nás domov. Ale to bolo ešte v marci keď tieto hlúposti začínali. Ako je to momentálne? Lebo s tými prišelcami už je to tak že príde človek zo zahraničia, hneď si ho na hraniciach odchytia a ide do záchytného tábora, kde ho otestujú a keď neni nakazený tak ho pustia domov (nemusí byť v tom záchytnom tábore 14 dní) a keď príde domov po dvoch-troch dňoch s tým že nieje nakazený a stretnem ho tak vtedy to neplatí alebo platí?

prispievatel
20. okt 2020

Predstavte si že tých pendlerov čo zatvárali do štátnej karantény v slobodárkach im poslali faktúru! Mnohí to zaplatili, niekto sa čudoval, lebo to nebol dobrovoľný pobyt, ale štát nútil ľudí byt tam, bezohľadu na to či sú alebo niesu nakazení. A po pozretí tohto videa je všetko jasné. Vypočujte si čo pán právnik hovorí a potom vám dojde že vlastne má pravdu!

1. Veď štát vás obmedzil na osobnej slobode.
2. Kvôli pobytu máte ušlí príjem lebo vám bránili chodiť do práce.
3. Nemohli ste byť s rodinou či vybavovať si bežné veci.

Link na video:

https://www.youtube.com/watch?v=X3HKxv9S5VU
Strana
z7