Tvarohovo - smotanová pena
Čo hovoríte na toto zloženie?
...mne tam kole oči modifikovaný škrob..len.ten je asi všade..lipanek je asi naj , čo sa týka zloženia
ale vsak som sa ta na zaciatku pytala co sa ti na tom nezda. Bola by som ti pohladala na internete relevantne info.
Pytas sa dobre, nerozumiem preco tak neprijemne reaguju, staci nepisat nic, ked niekto nechce. Ale k veci. Zlozenie ok, pre dospeleho, 2-rocnemu dietatu by som nedala. Ak, tak vynimocne.ak chces tvarohovy dezert, vymiesaj doma tvaroh s ovocim, trochu cukru (alebo bez). Alebo skoricu,kakao,co chces. Doslad cukrom,medom,javorovym sirupom, da sa vymyslat. Na produkte mi vadi modifikovany skrob, to ecko a guma. To ecko je neskodne, ale naco pre dieta.
@ciernysokol áno, samozrejme robievam aj doma ale zvyknem dávať aj tieto detské jogurty a termixy len ozaj som chcela vedieť viac o tom zložení ale tak oľutovala som že som sem písala.
0resne chat gpt je celkom dobra vec mne tak preložil výsledky z alergológia zatiaľ čo môj blbá doktorka na mňa kakala
ale vsak som sa ta na zaciatku pytala co sa ti na tom nezda. Bola by som ti pohladala na internete relevantne info.
@viestta myslím že som otázku položila jasne. Pýtala som sa celkovo na zloženie, písala a píšem slušne nerozumiem prečo tu robíte zo mňa idiota čo nevie použiť google. Možno som chcela viac o tých zloženiach rozpísať s niekým kto sa na to sústredí pri kúpe potravín ale tak škoda reči
...mne tam kole oči modifikovaný škrob..len.ten je asi všade..lipanek je asi naj , čo sa týka zloženia
Najdes aj lepsie produkty pre dieta, v ktorych nie je ziadna guma, skrob a pod. Hladaj a citaj zlozenie, a nemusis siahat len po znackach, ktore vidis v reklamach.
Teraz citam, ze robievas aj doma. Doma nepridavas do toho skrob, gumu a ine zahustovadla. To je odpoved ci je to spravne, ked je to tam.
V knihe Vysoko spracovani ludia je taky pekny vyrok, ze ak doma nepouzivas to co je bezne v zlozeni produktu, ktory jedavas, tak to asi nebude spravne zlozenie.
Ja nevidím žiadnu otázku. O com sa tu bavíte? 🫣
Ja nevidím žiadnu otázku. O com sa tu bavíte? 🫣
@bielasovicka vymazala som fotku lebo ma tu označili za hlúpu. Išlo o penu Pata
@bielasovicka vymazala som fotku lebo ma tu označili za hlúpu. Išlo o penu Pata
Aha, ja som prečítala celú diskusiu, a vôbec neviem o co ide🤭🤭. Ináč tie niektoré odpovede od premudrelych, má dobre nastvali.😕. @autorka
Aha, ja som prečítala celú diskusiu, a vôbec neviem o co ide🤭🤭. Ináč tie niektoré odpovede od premudrelych, má dobre nastvali.😕. @autorka
@bielasovicka áno aj ja som ostala prekvapená niektorými odpoveďami. Ale našli sa tu aj milé užívateľky a teda už viem kde hľadať zloženie potravín. Ale viac sa na mk radiť nebudem 🙂
👍👍
Nečudujem sa.. Niektoré osoby si musia robhit srandy akokeby všetko vedeli a zožrali vsetkú mudrost sveta.. Niekedy si ženy navzájom pomáhali a podporovali sa.. Ale toto čo sa deje v dnešnej dobe je otras.. Každý všetko vie každý všade bol a len sa vysmievať a robiť si srandy. Také typické.
Nečudujem sa.. Niektoré osoby si musia robhit srandy akokeby všetko vedeli a zožrali vsetkú mudrost sveta.. Niekedy si ženy navzájom pomáhali a podporovali sa.. Ale toto čo sa deje v dnešnej dobe je otras.. Každý všetko vie každý všade bol a len sa vysmievať a robiť si srandy. Také typické.
@vivien234 presne tak. To povýsenectvo nemá konca niekedy. Jedna začne, ostatné sa pridajú..... No sodoma gomora. Až sa niekedy hanbím aj za nich.
Autorka, ináč tu paťu môžeš urobiť aj doma. Na vareche sú také recepty, a je to jednoduché.
Dokoonca aj domáci pribináčik som niekde zahliadla recept a budeš vedieť čo všetko si do toho dala a budeš mať snáď menej starosti 🙂
Hrozne niektoré komentáre.. nie div ze deti v škole šikanuju druhých ked. Majú takychto rodičov.
Tak ked si kupila z regalu najlacnejsie natierkove maslo a vies pouzit Modry konik, tak aj Google + guaranova guma zvladnes, nie?
Alebo sa plesni po vrecku a kup Lucinu 🙄
Pytas sa dobre, nerozumiem preco tak neprijemne reaguju, staci nepisat nic, ked niekto nechce. Ale k veci. Zlozenie ok, pre dospeleho, 2-rocnemu dietatu by som nedala. Ak, tak vynimocne.ak chces tvarohovy dezert, vymiesaj doma tvaroh s ovocim, trochu cukru (alebo bez). Alebo skoricu,kakao,co chces. Doslad cukrom,medom,javorovym sirupom, da sa vymyslat. Na produkte mi vadi modifikovany skrob, to ecko a guma. To ecko je neskodne, ale naco pre dieta.
@ciernysokol ani ten skrob a ani guarova guma nie je nic skodlive. Skrob len zahustuje, s genetickou modifikaciou to nema nic spolocne a guarova guma je tiez na zahustenie, plus stabilizuje emulzie, bezne napriklad aj v bezlepkovych chleboch, lebo tu strukturu nema ako bezlepkova muka vytvorit, kedze lepok je zodpovedny za tie "oka".
Tak ked si kupila z regalu najlacnejsie natierkove maslo a vies pouzit Modry konik, tak aj Google + guaranova guma zvladnes, nie?
Alebo sa plesni po vrecku a kup Lucinu 🙄
@kitycat ty o čom píšeš prosím ťa? Aké najlacnejšie maslo?