Umývate si ráno zuby pred alebo po jedle?
Po
Po
Tiež som zvyknutá už odmala- pred
Pred
pred... ja ráno vôbec nejedávam až okolo obeda.
Po jedle.
Aký to má význam umyť si zuby a vzápätí sa najesť.
po.
pred jedlom to meni chut jedla. a navyse ciste zuby su hned zanesene od jedla.
po
pred, kedze jem az skoro 2h potom, co vstanem😄
jasné že po🙂 ja teda pijem iba kávu.Lebo raňajky by som do seba hned ako vstanem hádam aj vyvrátila.Ale neviem si predstaviť umyť zuby a potom jesť.To má aký význam.Ved aj tá čudná chuť po paste.To potom jedine počkať a jesť tak o hodinku alebo pol. Aspoň mne to príde mimo
Pred.
Tesne po jedle je viac skody ako uzitku.
Pred jedlom, nakolko vstavam o 5.30h a neranajkujem doma, ale v práci.
Cez pracovny tyzden pred ranajkami, lebo kym si umyjem zuby a idem ranajkovat uplynie 30-45 min. Cez vikend po ranajkach.
Umývam si zuby ráno hneď, keď vstanem. Nenazývala by som to "pred jedlom", lebo jem najskôr až tak 2 hodiny po tom, ak nie ešte neskôr.
Dievčatá, vidím tu viacero odpovedí, že aký má význam umyť si zuby a vzápätí si ich zašpiniť jedlom. Tak len také vysvetlenie: to "pred" v tomto prípade neznamená, že si niekto umyje zuby a hneď potom sa ide najesť. To asi nerobí nikto.
Umyjem si hneď ráno ako vstanem a potom pred odchodom z domu. Čiže vlastne väčšinou aj aj.
Podla toho, kolko mam rano casu a ako mi to vychadza. V prvom rade ale vzdy treba mysliet na svoju sklovinu, ak si ju nechcete znicit, tak nikdy si neumyvajte zuby menej ako polhodinu po najedeni…
Doteraz si si ich ako umývalá?
@vanilkovazmrzka 👍 aspoň niekto to vie
Zuby sa majú umývať pred raňajkami. Minule som čítala o tom článok od zubára aj vysvetľoval prečo ale to si už nemapatam.
Ja som zas citala ze je uplne jedno kedy si umyjete zuby,hlavne ze odstranite povlak.
@candii aby si umyla tie baktérie, ktoré sa ti tam v noci urobia a laicky povedané ich nezjedla s raňajkami
Pred
Samozrejme, že po jedle.
Vstávam o 5:30- 6:00 a raňajkujem až v práci o 8:00, čiže logicky si umyjem zuby ráno pred jedlom hneď ako vstanem. V mojom prípade by som určite nečakala na umytie po jedle a nefungovala 2 hodiny do raňajok s neumytýmy zubami, fuj. Nechutí mi jesť hneď po zobudení.
Ja po káve, nikdy som neranajkovala,, keď mám voľno tak hneď ako vstanem
Pred aj po

pred