Čo znamená označenie "Žaba" na potravinách?
Dobrý deň chcem sa spýtať ci kupujete produkty s označeným žabka co na to hovoríte ďakujem
Mna by zaujimalo že keď upustíte na moment od rácia a pripustíme si tuto praUdivú realitu, tak keby do nás po tajme chcú elity dostať hmyz, značili by to žabou priamo na obal aby sme odhalili toto sprisahanie? 😀
jasne,že kupujem,je to dokonca aj na jogurtoch,ale žabu som v tom jogurte ešte nenašla,škoda,chcela by som ju pobozkať,aby sa premenila na princa💃
Mi vysvetlite prosím, ako môže niekto naozaj reálne veriť, že niekto (hocikto) otrávi nejaké potraviny (jed zo žiab, pomlety hmyz, zakázane pesticídy atď. Atď.) a jasne to OZNACI, aby všetci vedeli, o ktoré potraviny ide..
Nie je to nejaké nelogické to konanie týchto zaskodnikov? 🤪🤪
@maranco Skus krokodila. V Thajsku ho mali na trhovisku zaveseneho dole hlavou presne ako my prasa. Odkrajovali z neho, nakorenili a cerstve piekli. Nahodou mnam.
@janai1 normalne. ostatni si to nevsimli, takze oni su ti najinteligentnejsi. to je asi cele. nejaku logiku tam nemozme hladat. logiku od ludi bez logiky nedostanes.
@lavender94 to bude nejaka medicinka s vytazkom z klokanich zliaz?
@kiwi3 nejaká modifikácia klokanej DNA na princípe vakcíny 😂
Nechápem aká zaba? vysvetlite mi prosim čo je to za označenie? Myslite tu zelenu žabu na cokolade- rainforest alliance? Že kakao je udržateľného hospodárstva?
Alebo sa bavíme o niečom inom?
@teki1 Na to inak nemusis ani googlit. Len uplny pako moze verit tomu, ze niekto bude extra oznacovat potraviny do ktorych dava jed nejakou zelenou zabkou ty kks. Ja zacnem asi fakt verit tomu ze Bill Gates dava jed do potrvin, lebo kolkym ludom uz uplne drbe, to nemoze byt prirodzeneho povodu.
Výrobky so žabou môžeš kľudne kupovať a konzumovať, stačí ich predtým namočiť do octu. Ja som aj niekde čítala, že veľa ľudí prišlo na to, že je v tých potravinách so žabou čip a jed, tak budú dávať nové nálepky so slizniakmi.
@dominikamacakova Konečne,tie malé hnedé slizké lezúce myslíš?

@teki1 áno, tie čo tu rozmnožuje Bill 😮
Tu už len pomôže zopakovanie Carringtonovej udalosti. Ostane nám pero a papier, budeme písať listy. Veľký reset bude nevyhnutný.
A ten skacuci zajac na kozmetike - myslite, ze v nej budu bobky? Mohli by sluzit ako fajny ekobio peeling.
no hlavne banany! su s prichutou koksu 😁
Nejaký idiot rozšíril, že v takých potravinách sú červíky a ešte väčší idioti to šíria ďalej pre iných idiotov. Aby bolo jasné... Tá žaba je označenie organizácie ktorá dohliada na udržateľnosť, ekológiu a dodržiavanie ľudských práv pri výrobe potravín. To znamená, že kvôli tej potravine nevyrúbali tisíce hektárov pralesa, nevylovili na nulu všetky ryby v danej lokalite a tie suroviny nevyrábajú 12 ročné deti za dolár na deň. Prekvapuje ma, že sa nájde stále toľko ľudí, čo to nechápu

inak ti co tomu veríte... ako si v hlavičke zdôvodňujete to, že tým čím vás chcú zabiť, vám označia? 🤣