icon

Zjedla som syr, ktorý bol týždeň po záruke

21. aug 2025

Ahojte, kupovala som v Lidli dve balenia strúhaných bezlaktózových syrov. Žiaľ dnes som si všimla, že syr, čo som včera začala jesť je po záruke - mal záruku do 13.08. Druhé balenie má záruku do 26.08. Dnes keď som zjedla špagety so syrom som si všimla neskôr, že je po záruke. Utekala som na WC a snažila som sa dostať ich von. Ale syr som mala aj včera. Čo mi hrozí?

Strana
z2
sissy27
21. aug 2025

@anonym_autor no keďže tu dosť aktívne vypisuješ, tak ti prezradím tajomstvo - prežila si bez ujmy na zdraví. A teraz môžeš ísť robiť niečo zmysluplné.

autor
21. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor no keďže tu dosť aktívne vypisuješ, tak ti prezradím tajomstvo - prežila si bez ujmy na zdraví. A teraz môžeš ísť robiť niečo zmysluplné.

@sissy27 ok, čiže ak mi večer alebo zajtra ráno bude zle, tak to nie je z toho, lebo sissy27 napísala. Ďakujem sis.

3009
21. aug 2025
@anonym_autor

@sissy27 ok, čiže ak mi večer alebo zajtra ráno bude zle, tak to nie je z toho, lebo sissy27 napísala. Ďakujem sis.

@anonym_autor daj si živočíšne uhlie /čierne uhlie ak by si nevedela/.

anonym_5788a9
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_5788a9 ty si nikdy nemala hučanie v črevách? že počuješ zvuky? Raz som mala také silné hučanie v črevách, že až kolegyne nechápali, asi 8 rokov dozadu. Bežne sa to ľuďom stáva.

@anonym_autor aha, ty myslíš normálne zvuky ktoré vydáva brucho pri trávení? To muselo byť poriadne keď si to po ôsmich rokoch pamätáš. Každopádne u nás bol zvyk že sa žiadne jedlo nevyhadzovalo, otec bol schopný jesť aj plesnivé, len tú pleseň zoškrabal alebo odkrojil. Nič ti nebude. Úplne zbytočne si to vyvrátila. Skôr si si podráždila žalúdok tým zvracaním než syrom.

autor
21. aug 2025
@3009

@anonym_autor daj si živočíšne uhlie /čierne uhlie ak by si nevedela/.

@3009 už som si, ďakujem 🙂

januska12323
21. aug 2025

Nestresuj, keby bol syr pokazený nemusela by si mu pomáhať na WC ale ani by si ho nezjedla respektíve by z teba vyletel spodkom. Zle ti bude akurát z tých stresov čo si teraz robíš.

anonym_b59061
21. aug 2025
@anonym_autor

@3009 už som si, ďakujem 🙂

@anonym_autor Ja som síce nič nejedla, ale je mi na zvracanie z tých tvojich priblblých rečí.

sissy27
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemáš za čo 😎
neboj, príčinou smrti určite nebude syr po záruke.

autor
21. aug 2025
@anonym_b59061

@anonym_autor Ja som síce nič nejedla, ale je mi na zvracanie z tých tvojich priblblých rečí.

@anonym_b59061 daj si smectu alebo nospu, a preskoč tento príspevok v záujme vlastného zdravia. A veľa zdravíčka prajem dobrá duša.

autor
21. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor nemáš za čo 😎
neboj, príčinou smrti určite nebude syr po záruke.

@sissy27 verím, že ani tvojou silvinka.

anonym_b59061
21. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_b59061 daj si smectu alebo nospu, a preskoč tento príspevok v záujme vlastného zdravia. A veľa zdravíčka prajem dobrá duša.

@anonym_autor Neverím, že niekto môže byť skutočne taký hlúpy, ako si ty a pýtať sa také stupidity.

autor
21. aug 2025
@anonym_b59061

@anonym_autor Neverím, že niekto môže byť skutočne taký hlúpy, ako si ty a pýtať sa také stupidity.

@anonym_b59061 ani ja neverím, normálne neverím. Nádych, výdych. S kľudom hlavne. Je to len príspevok, nie tretia svetová. Klídek. Daj magnezko.

anonym_a599f0
21. aug 2025
@anonym_62a07b

@anonym_autor narastie ti ďalšia hlava aby si mohla viac rozmýšľať

@anonym_62a07b tak to by viac ľudí mohlo pojesť pokazené syry 😀

sissy27
21. aug 2025
@anonym_autor

@sissy27 verím, že ani tvojou silvinka.

@anonym_autor ale že aká si zrazu hustá 😂 si sa dozvedela, že to prežiješ, tak už tu skáčeš do všetkých 😂 škoda, že ti rozum nerastie tak rýchlo ako sebavedomie.

autor
21. aug 2025
@sissy27

@anonym_autor ale že aká si zrazu hustá 😂 si sa dozvedela, že to prežiješ, tak už tu skáčeš do všetkých 😂 škoda, že ti rozum nerastie tak rýchlo ako sebavedomie.

@sissy27 trošku srandy môže byť na dnes nie? Vonku taký upršaný deň. tak sa zasmej a prehoď stranu Silvia. papa

anonym_093181
21. aug 2025

Nič sa ti nestane aj keby si zjedla trochu plesnivej časti, možno ze skončíš na wc

tim23
21. aug 2025

Autorka, páči sa mi tvoj humor 😁

misanthropicdann
25. aug 2025

@anonym_autor prosím ta, koľko máš rokov, 9?

Strana
z2