icon

Zmenila som myslenie a žijem bez trápenia

22. okt 2024

Ahojte dievčatá, chcem sa s vami podeliť o svoj príbeh. Niektoré z vás sú naozaj úžasné a veľmi mi pomohli. Ďakujem vám z celého srdca a prajem vám do života veľa lásky. Dnes zaspávajte s pocitom, že ste niekomu jedným komentárom zmenili život.
Dávno, pradávno, si ma niektoré môžu pamätať. Písala som tu príspevok o troch pohreboch v roku, o brušnej aorte a psychike, o tom, ako sa bojím a ako všetko bolí. Mnohí sa mi vysmievali, iní ma zas upokojovali a radili. Po dlhom roku plaču a strachu som každý deň chodila na fórum a čítala príspevky iných o chorobách, googlila a plakala, že zomriem. Zakladala som nové témy, nedokázala som ísť nikam, pri každom píchnutí som písala na fórum, či nezomieram, či nemám ísť na pohotovosť. Veľa z vás mi písalo, že to je psychika.
Tak som to vzala do vlastných rúk. Bola som na tom tak zle, že keď všetci zaspali, ja som plakala, že sa nedožijem rána, lebo mám všetky choroby. Keď sa objavil článok o tom, že umrela mladá žena, pre mňa to bola nová diagnóza. Jedného dňa som si povedala dosť – žiadny psychiater, žiadne lieky, žiadni lekári to za mňa neurobia, len ja sama. Zmenila som myslenie, upravila psychiku a čítala som témy na fóre, ktoré boli vtipné či absurdné. Na vašich komentároch som sa opäť našla.
A hľa, je to pol roka, kde som konečne opäť ja. Nič ma netrápi, nebolí ma, beriem si len magnézium a žijem ako predtým. Vďaka komentárom z fóra a radám od báb, ktoré radili iným, a ja som ich čítala. Je toho ešte veľa, ale konečne som to dokázala napísať. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

bublinka1426
22. okt 2024

konecne nieco pozitivne si silna zena 🍀

nini1978
22. okt 2024

Super,len tak ďalej!
Držím palce,myseľ ma neskutočnú moc,ľudia to často podceňujú
😊

spanielka44
22. okt 2024

Krasny úspech ver mi budeš na seba hrdá po zvyšok svojho zivota 🤍 dokázala si niečo čo dokáže naozaj málokto, vo vacsine prípadoch to radšej vyriešia oblbovakmi (drogy) a dopadnú však všetci vieme ako… buď na seba pyšná, maj sa rada a buď šťastná

autor
22. okt 2024

❤️

autor
22. okt 2024

Ešte dodám, ak niekto záloží hocijakú tému, či už pravdivú alebo nie, je lepšie napísať vtipnú komentár, nikdy nevieš kto ho číta a komu pomôže ❤️

janickacrazy
22. okt 2024

Sme radi, že tento náš koník tu nie je zbytočne. Teším sa, že sa máš dobre. 🙂

vanilkovazmrzka
22. okt 2024

Vzacna schopnost, ked clovek dokaze zo dna na den nieco tak zasadne zmenit len tak 🙂

autor
22. okt 2024

@vanilkovazmrzka Nebolo to zo dňa na deň ... Trvalo to pol roka kým som skoro celkom bola ok ale rozhodnutie prišlo zo dňa na deň

axve
22. okt 2024

Si super, mam z teba radost, uprimne

jamimo
22. okt 2024

@autorka Teším sa, že si našla silu a odvahu, že mnohé rady aj diskusie pomohli. Nie, nemusí to tu byť len o hejte a zlobe. Ja som tu tiež našla rôzne fajn tipy a nápady. Prajem všetko dobré a pevné zdravie 💖

angelinja
23. okt 2024

co konkretne si spravila?

brloh
24. okt 2024

Gratulujem 👏🏻 Ľudia podceňujú to čomu venujú pozornosť. Vplýva to na nich, vedome či nevedome.

andrea_prestastna
24. okt 2024

Toto surne potrebujem teraz ale som slaba nato

autor
24. okt 2024

@andrea_prestastna Môžem vám zajtra napísať súkromnú správu, poradiť vám len neviem,ebo každý sme iný či to čo pomohlo mne pomôže vám

barbs2406
25. okt 2024

To by sa aj mne hodilo.

andrea_prestastna
25. okt 2024

Mozete budem rada