Aké jedlo by ste mohli jesť každý deň?
Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo? Také, ktoré by ste dokázali jesť v podstate aj každý deň? Resp. to vaše absolútne top? Pls napíšte k tomu aj svoj vek.
Napr. Ja mám najradšej pečené kura s plnkou, ryžu a paradajkový šalát. Vek 42.
@anonym_autor kazdy den ziadne.
@domkakvet ok, vieš dobre, ako som to myslela. Naj jedlo zo všetkých? Plus vek?
Ešte raz, je to použité ako prirovnanie - jesť každý deň, nie doslovne. Preto píšem : Resp. to vaše absolútne top? To znamená vaše naj jedlo zo všetkých.
Ryžové rezance s kuracím mäsom 🙂 mám 32
Kura s ryžou ,ale to kura musí byt kŕmené kukuricou ,to je iné masko,vyprážaný syr s hranolkami,v zemli z pizzerie na ladovni
Rozky a mam 42
Pls potrebujem tu aj vek. Robím prieskum, ako sa menia naše obľúbené jedla s vekom. Ďakujem.
@anonym_autor jediné jedlo, ktoré sa dá jesť KAŽDÝ deň a nikdy sa neprejde je chlieb.
Pls potrebujem tu aj vek. Robím prieskum, ako sa menia naše obľúbené jedla s vekom. Ďakujem.
@anonym_autor 43
@anonym_autor jediné jedlo, ktoré sa dá jesť KAŽDÝ deň a nikdy sa neprejde je chlieb.
@anonym_1c24d7 píšem tam vysvetlenie. To naj jedlo, ktoré človek obrazne nikdy neodmietne.
Ja som nikdy v ničom nemala niečo top, ani jedlo, ani pesničku, ani film... záleží na čo mám chuť a to sa veľmi strieda... ale ak by som mala vybrať fakt iba jedno, aj keď je to ťažké, tak také zapečené zemiaky s mäskom, klobásou, slaninou, syrom, zaliaté smotanou 😀 29
@anonym_1c24d7 píšem tam vysvetlenie. To naj jedlo, ktoré človek obrazne nikdy neodmietne.
@anonym_autor takych jedal, ktore nikdy neodmietnem je vela a ziadne z nich nie je nejak top. Zoznam toho co odmietnem vzdy by sa pisal jednoduchsie.
@anonym_1c24d7 tak to vôbec 😀 my striedame na večeru pečivo, chlieb a už sme z toho dosť objedeni a nemáme veľakrát na neho chuť.
mam 44 a my ako rodina dokazeme jest palacinky fakt kazdy den. Robim ich cca raz za 2 tyzdne a to hned trojitu davku a vsetci sa tesia akoby ich roky nejedli. Na striedacku nutela, banan a dzem, nutela cottage, sunka s syr, fakt kľudne každý den a go sme zostava 10,13,44 a 45
@anonym_autor pečené kura s ryžou, alebo rizoto môžem jesť denne, vek neudávam, lebo to milujem od detsva a neprejedla som sa ešte toho
Bryndzové halušky. Toto je moje top jedlo hádam od útleho detstva,chodili sme na ne s rodičmi na kolibu,už vtedy som sa ich nevedela dojest..vek 43
každý deň raňajkujem vločky, biely jogurt, chia, nejaké ovocie do toho, na vrch škorica, kakao a pár kvapiek stevie. nie je to moje najobľúbenejšie jedlo, ale ako raňajky mi to vyhovuje.
moje najobľúbenejšie jedlá sú vianočná kapustnica (jem iba na vianoce), salámová pizza (tak raz za 3 mesiace), chilli con carne (raz za rok) a vianočka s kakaom (to už nejem vôbec lebo nemôžem).
vekom sa mi to nezmenilo, v kapustnici by som sa mohla kúpať od detstva a detto vianočka
@anonym_autor aktualne kapustnicu 😅 milujem kyslu kapustu ale aj obycajnu. Teraz som si dala na veceru za tanier a jem ju od stedreho dna, denne aj 2x. A zajtra na obed ju dojem a asi navarim novu. Taku poriadnu s hribami, maskom, udenym a klobaskou.
@anonym_autor aktualne kapustnicu 😅 milujem kyslu kapustu ale aj obycajnu. Teraz som si dala na veceru za tanier a jem ju od stedreho dna, denne aj 2x. A zajtra na obed ju dojem a asi navarim novu. Taku poriadnu s hribami, maskom, udenym a klobaskou.
@tykat uplne moj muz ešte od Vianoc nič iné nejedol a myslím,že si ešte navarí ako aj minulý rok
Jogurt sa pocita? Lebo ten jem (skoro) kazdy den a este sa mi neprejedol
@viestta moje deti tiez aju 8 a 12 odmalicka od roka kazdy den jogurt. Este len oci rozlepia a uz chladnicka. Musim mat doma vzdy zasobu a nezabudnit dokupit.
@tykat tiež som mala v pláne na silvestra robiť ďalšiu várku - ale potom som to prehodnotila - mám z toho brucho ako macik, aj 2-3 taniere si dám - idem do roboty zajtra, nezapla by som gate 😂😂
@biba_18 😃 ja idem.az 2.1.
A rodina si uz objednala dalsiu varku zem.salatu takze budeme mat stedrovecerne repete. Ale my to jeme len na vianoce a na novy rok. Ale za to poriadne nonstop 😇
@tykat moj chlap dnes zjedol poasedny tanier viac nebolo skoda dala by som si aj ja. Tiez uvarim este ved este rusnacke sviatky nas cakaju bude zas 5dni
@tykat moj chlap dnes zjedol poasedny tanier viac nebolo skoda dala by som si aj ja. Tiez uvarim este ved este rusnacke sviatky nas cakaju bude zas 5dni
@slavomira236 anooo, moja mamka aj na 6.1.varila menu ako na stedry vecer. Mnam. 😊
Kapustu na sladko, na kyslo, na raňajky, na obed, na večeru, aj medzi tým ... mňam ... 45.

Ziadne jedlo by som nedokázala jesť dlhodobo každý deň. Moje obľúbené jedlo sú všeobecne nejaké chutné plnkove koláče 😅 ale aj tých som už prejedena a dávno som nepiekla