Zaujima ma Vas názor na sitiaciu, niekedy uz neviem, kto tu je nenormalny.
V nedelu som robila kura s ryzou, nech ms muz co jest v pondelok v praci. Prisiel vsak nenajedeny,ze to nemohol zjest.
Vcera som sa pytala ci mam nueco varit nadnes,ze netreba,ze ma kura s ryzou. Dnewls pride z prace,ze co mame navarene? Ja ze nič,ze on obed mal a ja s dietatom tiez. On ze je kvoli mne uz druhy den hladny, lebo nie som schopna mu navariť,ze co celý den robim, ze jemu je az zle od hladu.
Povedala som mu ci je nesvojpravny a ked bol hoadny a nechcel kura,ze si mal objednat donasku. On,ze či si myslim ze nemá co na ro ote len hladat jedlo na nete a čakať na kurierov.
Ja sa citim z celeh situacie zle, ze ma proste obvinuje z niecoho,za co ani nemozem. Ci myslite,ze som ja na vine,ze dospeky clovek nemal co jest? Co by ste mu povedali?
No neviem, ale kebyže som doma a dieťaťom, a manžel v práci...tak by mal každý deň navarené...nepýtala by som sa...proste by som navarila...veď čo celé dni robíš?
Ja mám zase na toto asi staromódny názor...ale byť doma a neupratať, nepoprať a nenavariť...tak to mi hlava neberie...
@earlgrey tak ja sa vzdy muza opytam, ze na co ma chut. ked mam priestor, rada uvarim, ja milujem varenie.
@earlgrey ale vsak on mal to kura s ryzou, tak naco som mala varit ?? Nechapes,ze jedlo mal pripravené?
Nebola som s takej situácii ani raz. A to som manželovi za rok a pol ani raz nenavarila. Jednoducho prišiel po práci a varil, aby mal obed a aj ja 🙏 čiže záleží od toho aký je človek no.
@viestta suhlasim s tebou.. vzdy je navarene a pytala som sa ho ci mam varit
...
tak potom len rypal.
@balerina2025 ja som sa ho pytala na co ma chut a on ze nevie ci Nemozem nieco vynysliet ja. A ja vymyslim a potom to nechce zjest
By som mu povedala tak schuti od srdca, že je de...ilný, nemožný somár čo si myslí, že si zo mňa bude robiť dobrý deň
@earlgrey a co tu splietas prosim ta o nepopratani a nevyprati? Prosim ta, nedomyslaj si fiktivne vypovede, lebo nic take som tu nepisala.
@balerina2025 nerypal, bol normalne nasrany
@earlgrey mali navarené kura s ryžou mal to jesť... Prečo by sa to malo vyhadzovať len preto, že jemu hrabe
@jaass tak to bud rada,ze mas takeho doma. 😗
fuha, no tak potom plati to prve :''akoby naschval vyvolal hadku..vsetko medzi vami funguje ako ma?''
@earlgrey nie je to terno, ale da sa to este max na 3 den. s kompotom :D...
@angeli121212 no vsak chápeš,on sa zaujima ci mam janco jest? A keby som nic nejedla, koho je to chyba, jeho?:D ( takto on zmysla)
@balerina2025 viac menej hej, obcas mame vymenu nazorov
@balerina2025 No ďakujem pekne...ja sa mu nečudujem, že bol nasratý...
Daj mu to prečítať 🤣 ale jeho odpoved ma nezaujíma ok? 🙏😇🤣
No mne toto nepríde normálne správanie
@balerina2025 ale ja som chcela v era nieco navarit a on ze netreba ze ma to kura, tak si vravim,ze ok,ked to zje. To kura sa robilo v nedelu vecer na pondelok. To sme v nedelu nejedli
@angeli121212 No keď tebe príde ok jesť kura a ryžu z nedele, v utorok, tak ok 🤷♀️ ale mne to OK nepríde...
@earlgrey vobec necitas,co sa tu pise, tak tu ptoom zbytocne pises.
Tiež zastávam ten názor ,chcel kura tak nech si ho je!
Ja varím mám pocit nonstop a raz zjedia aj druhý niekedy uz nie..
@angeli121212 mne tiež nepride, ale vidis tak earlgrey pride normalne
2:1
@earlgrey áno príde mi to ok lebo nie som ochotná vyhadzovať jedlo ktorému nič nie je... Varilo sa to v nedeľu nie pred týždňom...
@cukroska a potom mu hvoorim ze ked ho nechcel,mal mi napisat sms,nech nieco uvarim. Nenapisal . Vraj si myslel,ze ma samu napadne,ze niekedy som sa onho zaujimala a lepsie starala
akoby naschval vyvolal hadku..vsetko medzi vami funguje ako ma?