Aké vianočné koláče pečiete?
Ahojte, čo okrem medovníčkov pečiete k Vianociam? 🙂 Prípadne by potešil rovno aj overený recept ďakujem 🙂
@katuska19 prikladám, perníky spájam slivkovym lekvárom a jednu časť namáčam do rozpustenej horkej čokolády 🙂. Ak ich chcete mať svetlejšie, tak dať menej kakaa
@lesana25 jeeej aké rozkošné 🤓 veľmi pekne prosím o recept 🙏🏻 lentilky moc nejdú, ale to by som dala želé medvedíky a to by bolo radosti 🤩
My tento rok: linecke keksy, kokosove jeze, skoricove kosti, burizonove gulky, perniky, puncak, medovnik a stedrak
Ja mám na chladničke zoznam toho čo máme radi (postupne muž dopisuje ako mu chodia na chuť) a neviem čo vybrať 😂 chcela by som piecť 5 druhov, mám v úzkom výbere: medvedie labky, vanilkové rožky, griláž, medové rezy, punčové rezy, crinkles, rafaelo guľky, gaštanové guľky, perníky, tiramisu, marlenku, kokosové ježe, linecké,…
@michellevendero s gumovým medveďom to bude divné. To potom skôr nejaké tie rôzne farebné posypky.
Crincles, fukane rožky (čokoládové, orechové, capuccino) uliky, medové trubičky, metrový koláč, rumove guľky, salkove šuhajdy, pečiatky ( maslové, škoricove)
ja robievam linecké tak, že si cesto rozdelím na viac častí, do jedného nastrúham citrónovú kôru, do druhého pomarančovú, tretie vaľkám namiesto múky na kokosovej múčke...všetky sú potom tak trošku iné

@lesana25 aj tieto vyzeraju krasne, mozem poprosit recept? Vdaka🙂