Ako dlho vydrží tatárska omáčka v chladničke?
Ahojte, ako dlho vydrží tatárska omáčka v sklíčku po otvorení v chladničke maximálne? Naberaná vždy s čistou lyžičkou. Ďakujem
@anonym_autor neboj sa máš v nej toľko konzervantov že ta tatárska prežije aj teba ..u nás kľudne aj mesiac
Trvanlivosť
Po otvorení spotrebujte do 30 dní.
https://www.unileverfoodsolutions.sk/produkty/h...
Ja ani tyzdnovu uz nezjem.
@diewcatqoo tak to by si ju asi nemala jest vobec. Lebo plna konzervantov je rovnako v prvy den po otvoreni, aj po tyzdni a aj po mesiaci... nic sa s nou nedeje
@diewcatqoo tak to by si ju asi nemala jest vobec. Lebo plna konzervantov je rovnako v prvy den po otvoreni, aj po tyzdni a aj po mesiaci... nic sa s nou nedeje
@anonym_70a55f nejde o konzervanty. Len sa mi nejak bridia biele veci, ktore dlhsie stoja v chladnicke 🙂
@anonym_70a55f nejde o konzervanty. Len sa mi nejak bridia biele veci, ktore dlhsie stoja v chladnicke 🙂
@diewcatqoo myslim, ze autorka sa pytala na trvanlivost, resp. bezpecnost
@diewcatqoo biele? 🤨Skôr zelené by mi vadili.😁
Aj pól roka, je toľko krát pasterizovana a konzervovana že ani baktérie ju neľúbia

@anonym_autor 2 mesiace ju mavame bezne otvorenu v chladnicke. Nikdy sa jej nic nestalo, ani nam.