icon

Ako ste prichuťovali ročnému dieťaťu príkrmy?

belusa
13. sep 2012

Ahojte chcela som sa opýtať či ste trošku solili alebo ako ste prichuťovali ročnému dieťaťu príkrm, alebo poprosiť o niake recepty dakujem 😀 😀

Strana
z2
monika15
14. sep 2012

ja som davala sol morsku... a aj troska vegety.... tiez bez MSG..... len na chut.....
pravdu povedat ked nas maly mal kolo rok aj 2 mesiace uz vsetko jedol to co mi.... takze sme nevarili zvlast....
menej som korenila.... 🙂 ) ) ) na co varit na milion krat 🙂 ked drobec lubi tak naj papka 🙂)

bibistec
14. sep 2012

no malemu dietatu nie je potrebne nejako zvlast prichucovat. vyhla som sa vegetam a soli do roka, dieta tak nevnima ze je to bezchutne nie je na chute este tak naucene, ale cerstva bio zeleninka ma ozaj chut nie ako tie umeliny z obchodu a pripadne mozes vyvarit maso dlho var. aby sa 3/4 vody odparili to bude mat vyraznu chut a tym mozes aj dochucovat. nemyslim si ze male dieta ma jest to co dospeli ludia ma predsalen este menej vyvynutu traviacu sustavu ale postupne treba zavadzat.

157misicka
14. sep 2012

@masinka vsetka zelenina ma chut 😎

junovka
19. sep 2012

Najidealnejsia je domaca vegeta 😉

sendy182
19. sep 2012

@belusa a ja som minule videla ročného chlapčeka pučiť vyprážaný rezeň 😀 a celý ho zjedol v kočiari.......a nič sa mu nestalo a predstav si že aj zdravý doteraz nebol vôbec chorý 😝 .......skús pomenej soliť ak ti to spapá tak je len dobre......na obed ti môže spapať hustejšiu polievku.....nemusí naraz aj prvé a druhé.............

belusa
autor
19. sep 2012

@sendy182 bože rezeň odpadnem ale on mi zje len príkrm nezje aj jedno aj druhé 😠 😠 robím mu takú kašičku mäso, zelenina rozmixujem

sendy182
19. sep 2012

@belusa neboj aj to rezeň bude.....neskôr 😝 ......dávaj mu čo mu chutí ešte je malinký........poznám deti čo aj polievočka stačila...........až v škôlke sa rozpapali..........niektoré 😀 😀 😀

belusa
autor
19. sep 2012

@sendy182 dúfam, že aj skôr sa rozje na rezeň má čas teda fakt 😒 😒

erzulik
23. sep 2012

Moja malnka bude mat 28.9 1 rocik a nesolime ani nekorenime. Najnovsie co som jej dala papat boli uvarene parky ale zjedla iba kusok. 🤐

erzulik
23. sep 2012

@belusa ja tiez

vivusika
23. sep 2012

ročnému som už málokedy varila zvlášť, odoberala som z toho, čo som varila nám a naše som potom dosolila a podobne... ale keďže manžel má problémy s pankreasom, u nás sa väčšinou varí stále ako pre detské jasle 🙂 ale ja dochucujem prevažne bylinkami - pažítkou, kôprom, rozmarínom, petržlenovou vňaťou...

evina57
23. sep 2012

Tiež by som hneď od roku nedávala solené a stravu ako pre dospelých..musí sa na to ísť postupne a pomaly, veď rok mal úplne inú stravu..Môj krpec má 15 mes. a ako aj iné mamičky písali, nedávam doteraz také množstvo soli a korenia..
Vlastne pri malom som sa naučila jesť aj ja ako tak zdravo, menej solím a všetko..a nevadí mi to, keď niekto chce, dosolí si na tanieri..hlavný je malý 🙂 😎 😝

Strana
z2