icon

Ako urobiť mliečnu čokoládu z fontány ako na trhoch?

3. dec 2025

Viete niekto ako sa to robí?😄 Bola by som veľmi vďačná lebo na trhu som mala takú kde bola aj naozaj cítiť mliečna čokoláda že to nebol len taký ten nápoj

anjelicek26
•
3. dec 2025

Do fontany kupujem choco drops + davam lyzicku dve orechoveho oleja (najradsej s vlazskych orechov) a je to top... take ako kupujes na cokoladove fondue, maju u nas v selgross, u vas v metro urcite

https://www.amazon.de/Sweet-Wishes-Belgische-Fo...

martinmmartin
•
3. dec 2025

Lecitin emulgator cukor cukor tuk tuk.....hmmmmm mnamka
Nezakazali tomu najodou hovorit cokolada ked to nema kakao vobec???

viestta
•
3. dec 2025
@martinmmartin

Lecitin emulgator cukor cukor tuk tuk.....hmmmmm mnamka
Nezakazali tomu najodou hovorit cokolada ked to nema kakao vobec???

@martinmmartin ty o com tocis?

martinmmartin
•
3. dec 2025
@viestta

@martinmmartin ty o com tocis?

@viestta o "bielej" cokolade lebo mi to v hlave preskocilo z mliecnej na bielu . Mam pomalsie poobedie asi

Kazdopadne cokoladu, pomarancovy dzus a craossany doma nikdy nevyrobime take ako ich vyrobi industria s niekolko desatroci dlhym vyvojom receptov a prisad

viestta
•
3. dec 2025
@martinmmartin

@viestta o "bielej" cokolade lebo mi to v hlave preskocilo z mliecnej na bielu . Mam pomalsie poobedie asi

Kazdopadne cokoladu, pomarancovy dzus a craossany doma nikdy nevyrobime take ako ich vyrobi industria s niekolko desatroci dlhym vyvojom receptov a prisad

@martinmmartin samozrejme nevyrobime, malokto ma doma praziaren kakovych bobov a mlyny na kakaovu hmotu... Ale vzdy si vieme vybrat kvalitnu cokoladu. Od istej doby to uz mozeme

mullerova46
•
3. dec 2025

@anonym_autor kupujem čokoládu horúcu od lýra a rozrabam ju s mliekom

anonym_779fd6
•
3. dec 2025
@martinmmartin

@martinmmartin ty si pomaly cely, nie len tvoje doobedie