icon

Ako vyriešiť zmiešanú ryžu Arborio a Basmati?

16. mar 2025

Ahojte, stala sa nam taka vec - kupila som ryzu Arborio a Basmati boli v rovnakych papierovych krabiciach a tie boli poskodene. Muz vybaloval nakup a proste dal tie ryze do jednej nadoby lebo si myslel ze je to rovnaka ryza🙈skusali sme to teraz asi hodinu triedit ale ide to hrozne pomaly a bolia nas z toho oci😄vyhodit mi to je luto, uvarit to nepojde kedze to su uplne rozdielne ryze. Nemate nejaky napad co s tym?

januska12323
•
16. mar 2025

Prečo by to nešlo uvariť?

kavasmliekom
•
16. mar 2025

Ja by som tomu dala šancu, skus uvariť za jednu šálku ryze a uvidíš, ako sa bude správať. Za mňa ryža ako ryža 😄 var podľa návodu ryze, ktira sa varí najkratšie.

lasona
•
16. mar 2025

Normálne aj miešam ryzu keď z jedného balenia nemám, v ryzovare sa vždy uvarila

gejb
•
16. mar 2025

Vy ste fakt triedili ryžu?

sticker
oceanahory
•
16. mar 2025

Prepac, ale strasne ma to pobavilo 😅...hodinu triedit ryzu, mna by asi piclo.

angeli121212
•
16. mar 2025

Prosím ťa vy...er sa na celé triedenie a normálne ju uvar a uvidíš... Čo ste sa hrali na Popolušku?

ivangeline
•
16. mar 2025

Urob ryžový nákyp alebo ryžu v mlieku… to môže a ma byt rozvarena. ;D

koniarova
•
16. mar 2025

Prečo by nešla uvariť? Veď skúste.

autor
•
16. mar 2025

Tak sme si povedali ze to skusime roztriedit pri telke ze ved to bude v pohode - no nebolo🙈😄
Asi to teda skusim uvarit, ale teda basmati ryzu zvyknem umyvat, arborio je zase na rizoto cize tu neumyvam, a teda bude to urcite take mazlave a rozvarene. Mozno z toho skusim urobit mango sticky rice alebo mliecnu ryzu.
Mna este napadlo ryzova muka alebo ryzove mlieko ale teda nikdy som to nerobila a ani neviem ci by som to vyuzila😄

sense
•
16. mar 2025

Ste sa hrali na Popolušku? Normálne to uvar ako keď varíš bežne ryzu

deti95060810
•
16. mar 2025

daj tomu šancu... potraviny sú drahé...
ak chceš vyhodiť tak potom niekde darovať do charity...

biglovemom
•
16. mar 2025

Mliečnu ryžu by som z toho robila ☺️

zuzuliennka1
•
16. mar 2025

preco by to neslo uvarit 🫣 ryzovy nakyp, alebo mliecna ryza, tam sa to strati, ze je to pomiesane

bg92
•
17. mar 2025

normalne by som to uvarila, ved nie ste restauracia ale budete to jest len vy doma ak sa nahodou ta jedna viac uvari a pod.

jankasmejka
•
19. mar 2025

To akože vážne takáto otázka? 🙄🤔