icon

Bezlepkové a bezmliečne pohostenie pre návštevu

1. dec 2023

Ahojte 🙂 viete mi poradiť čo pripraviť pre bezmliečnu a bezlepkovú návštevu? Niečo chutné ale jednoduché pre kuchárske nemehlo🫣🫣

simsalabim
•
1. dec 2023

Puding s nemliecnym mliekom a ovocim , zelenina nakrajana na palicky s hummusom.

bluka2
•
1. dec 2023

Ja som práve dokedla sosovicove čipsy z DM, môj obľúbený bezlepkovy snack

bluka2
•
1. dec 2023

Chia puding

valiant
•
1. dec 2023

Hrozno, gumene medvediky, arasidy, obycajne cipsy zemiakove solene, salamovo sunkova misa a kopec zeleniny (paradajka, paprika, uhorka, mrkva na pasiky), olivy, kysla uhorka. A kupit jedno bezlepkove pecivo k tomu.
Ak chces veceru, tak pecene kuracie s ryzou. Alebo len.pecene zemiaky v rure s korenim a olejom, hranolky.

guudy
•
1. dec 2023

Davaj pozor na zlozenie. Puding, salama a pod pravdepodobne budu obsahovat laktozu.

guudy
•
1. dec 2023

Mozes spravit bezlepkovy cestovinovy salat so zeleninou, sunkou. Alebo to iste zo sosovice. Obidva sa daju jest na teplo aj na studeno. Alebo tie salaty pouzit ako prilohu k pecenemu masu. Pripadne zeleninove natierky - rozmixovana udusena zelenina. Bezlepkove pecivo bude tiez obsahovat mlieko. Jedine chlieb by mohol byt bez mlieka. Treba podrobne citat zlozenie.

betulinka1
•
1. dec 2023

Ešte pozor ci iba bezlaktozovu alebo musi byt bez mliečnej bielkoviny. Lebo to je rozdiel. Ak aj obed a tak, tak vsetko len nepouzi nic laktozove. Pecene kura, ryza. Ak chlebíčky, tak tiez vies pripravit bez lepkove a bezlaktozove, kupis uz v kazdom obchode na to veci.

vreckovka2
•
1. dec 2023

Ovocie a zeleninu s humusom. Cokoladovu tofu tortu (maruskaveg - takto najdes recept ). Je to fakt velmi chutne a aj jednoduche na pripravu. Pripadne mam doma vzdy zmes na makovnik (grizzly.sk), dokupis rastlinny napoj, zmiesas a upecies. Pripadne kup v Dm cipsy.
Su velmi dobre. A vies kupit aj sladke kolace a babovku. Mne to davali v porodnici na ranajky. U nas to maju napr. v Tescu. je taky bezlepko kutik. Su aj tvarohove, ale maju aj bez mlieka.

autor
•
1. dec 2023

Ďakujem za nápady ♥️