Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sidon skús tento úžasný rybí nýkyp http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914, my sa ho nevieme dojesť, je fakt výborný a rýchlo hotový 😉
@titkovamiriam vyskušam, to ma ešte nenapadlo. A pečiete to v rure alebo na oleji na panvici?
@sidon v rure ale samozrejme sa daju aj vysmazat na oleji,alebo aj pripravit na pare.a da sa to vseliako obmienat aj so zeleninou-ja milujem rybacie faširky s karfiolom 🙂 .
@danielaj, @titkovamiriam ked tak pozeram, tak ci fasirka alebo zapeceny rybkovy nakyp, v podstate suroviny su rovnake, len vysledna forma ina. Tak uvidime, ci to pojde lahko dole krkom mojmu dietatu 🙂 Dakujem vam za rady 🙂
@sidon skus a uvidis,zvykne si na chut a bude papat aj pecenu 🙂 u nas ryby do troch rokov moc nesli a dnes aj zivot za rybu-cez vikend grilujeme jeden vecer tak bude aj rybka
dneska nevarim, ideme k svokrovcom na cely vikend, takze bye-bye hrnce 😀 😀 😀
práve sa v rúre pečie tento koláčik , s malými zmenami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39240
baby, nejaky mnam mnam slavnostnejsi zakusok? ale zas nic tazke, bo ja vsetko pokazim 😀 😀 a pridu mi svokrovci prvy krat na navstevu do noveho, tak nieco by sa patrilo upiect....takze?🙂 dakujem....
mam kupene hlivy, takze sa tesim na polievocku 😉 mate niektora skusenosti s pestovanim hlivy v bloku? da sa?
..a zajtra budú bryndzové halušky 🙂 práve som si bola u susedov pre čerstvú bryndzu a urobila som aj bryndzovú nátierku...pochutnáme si 🙂
ahojte dnes sosovicova polievka na kyslo a domace jaternice a krvavnicky...s chlebikom... 🙂
jarna zeleninkova polievka s krupicovou zaprazkou, kura na smotane s cestovinou a anglicky kolac s marhulami a zapecenym bielkom s orechami 😉 mlaaask
ahojte kocky, ako robite spiiizy??.. s kuracinkou zleeninkou? co konkretne tam davateako to potom pecitte/grilujete? robite aj nejaky dip k tomu?
dakujem za receptiky 🙂
No my máme tento víkend hody tak varíme vo veľkom lebo prídu svokrovci so švagrinou už od soboty... Takže:
kurací vývar s domácimi rezancami
pečené kuracie stehienka + ryža s hráškom
zemiakový šalát s krabými tyčinkami + kuracie a bravčové rezne
lahôdkový šalát s kyslou smotanou
osviežujúci jablkový koláč s pudingom
nugátový rez
kokosové guličky s čerešňovým lekvárom
slané pečivo s údeným syrom
škoricové hviezdičky
tvarohový zákusok so šľahačkou
Snáď stačí, nie?
ahojte...my zajtra gril party...budem improvizovat, chcela som nejaky cestovinovy salat urobit, ale nenasla som ten spravny recept, takisto kolac si len vymyslim, nejaka ovocna plnka na piskotovom ceste a zelatina na vrchu, rano do obchodu kupit kridelka, dufam ze im pride tovar. Celkom sa aj tesim
😢
@abriela aj u nás palacinky 321 na slano 🙂 a plnila som cottage- pažítka zamiešaný s cibulkou a kukuricou k tomu rajčiny a bolo to mnam 😝
zajtra guláš a pre mna a syna paprikáš s hlivou nikto iný to nelúbi iba my dvaja 😠
nedela klasika kurací vývar so slížikmi a skúsim pizza rezne a karamelový kolač na oplátke 😝
@anavila ja robím cestovinový s krabími tyčinkami...vážne dobrý. na 1 balík vrtuliek dávam 1 balík krabích tyč, 1 konzervu kukurice, na kocky nakrájaný tvrdý syr a 1 majolku
@gabriellka tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 😉 , som tu dala link pár týždňov dozadu a aodvtedy už boli u nás 3x vynikajúce 😉

@sidon skus urobit rybku ako robievas pecenu fasirku.zomliet alebo najemno nakrajat pridat rozky,syr ,vajicko a upiecť.