Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
čaute, babule, tak my sme dojedali zo včera hovädzie rezne na zahradnícky spôsob, varené zemiaky a miešaný šalát. dnes som uvarila len rajčinovú polievku s kuskusom 😅 a upiekla toto http://varecha.pravda.sk/recepty/rychla-smrst/1... . mňam 😉 .
@akika722 ja som syrom plnila pirohy ked som ho mala vela 🙂 raz som ho aj nastruhala do halusiek namiesto bryndze, super to bolo 😀
@cenculinka super,deti halušky miluju,dufam že ma s tym mm nepošle niekam 😅 vdaka 😀
@akika722 skus a uvidis, ja vzdy volim taktiku - nepovedat, co sa z coho pripravuje a mam pokoj 😀 😀 😀
ahojte,takze pisem moje menu na cely tyzden /predbezne/.
pondelok: bravcovy gulas s knedlou
utorok: hraskova polievka s haluskami + palacinky naslano plnene šunkou a syrom
streda: zeleninova polievka s vyvarenym kur.stehnom + placky / kys.smotana,hl.muka,šunk.salama,cesnak,cibula,nastruhany syr, vegeta,korenie/
štvrtok: držkova polievka /kupovana/ + kurac.pečienky s tarhoňou
piatok: zemiak.polievka nakyslo + šúľance z rožkov, s maslom a grankom
sobota: hovadzia poliev. + francuzske zemiaky /vajcia,domaca klobasa, slanina/
nedela: hovadz.polievka + vyprazany pangasius a zemiak.kasa
podotykam ze tie placky zo sunky atd.som si odpisala odtialto.idem ich robit prvy krat tak som sama zvedava. a aj tie šuľance z rožkov mam odpisane odtialto a tiez budu prvy krat.potom dam vediet.
a este nieco:polievku vacsinou mavam navarenu na 2 dni.takze sa mi to posuva podla potreby.
ale poviem vam,mne sa tento moj system paci.vzdy v nedelu kuk na zasoby a podla toho sa prisposobujem troska.hlavne pred vyplatou.... preto som napisala aj obsah franc.zemiakov / mam v mraziaku domacu klobasku aj slaninku oravsku./
@zuul ahoj, takto http://varecha.pravda.sk/recepty/zahradnicke-re... , ale pridala som tam nakoniec aj paradajky a cuketu. bolo veľmi chutné 🙂 .
Slepačia polievočka a kuracie soté so zeleninkou a zemiaky na masle a šalát s paradajok a redkoviek s uhorkami 🙂
pekné ránko 😵
polievka zo strúhanej koreňovej zeleniny s haluškami, vyprážané hermelínové špízy, americké zemiaky, domáci cesnakový dressing, hlávkový šalát 😉 zostala mi kocka tvarohu, tak na olovrant urobím deťom domáceho pribináčika 😵
cestoviny s baklazanom, susenymi rajcinami, a uvidim co tam este nahadzem 😀
spenatova kremova polievka zo vcerajska
Ahojte 🙂 , paradajková polievka s kuskusom (zo včera) a dnes spravím bravčový perkelt na smotane s kolienkami. Juj, baby, ja by som ešte do leta tak chcela zhodiť zopár kíl navyše, aspon tie 3-4kg, ale ja tak rada jeeem 😀 .

@ukana Ahoj,ja sice pirohy nerobim,ale svokra uvari zemiaky,popuci ich a zmiesa s bryndzou,este tu zmes potom uchuti peprom a solou a plni.Na konci uvarene precedi a potom uz poleje iba maslom.Mnam,az mam chut🙂)