Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
aj my dojedáme,akurát spravím šošovicovú na kyslo,upečiem brumikov a škoricové keksíky,kedže už neni nič sladkého pre moje kobylky 😉
ahojte 🙂 my dnes budeme mat to, co nam mama nabalila,bravcove aj kuracie rezniky ,zemiakovy salat,pecene kura s plnkou a ryzu 😉 a od zajtra vyvaram uz ja 😉
aj u nas obed nabaleny od mamy 😀 plneny kapustny list, kysla kapusta, knedla
mnaaam 😅
my v piatok jablková žemlovka - deti, polievočka krúpková + zeleninka, mm pečené rebrá + horčica,chren,kečup,pečivo
v sobotu francúzske zemiaky + uhorka a mrkvičkovo-kelová polievka
v nedeľu morčacia polievka s rezancami a černohorský rezeň + dusené zemiaky s maslom a zeleninový šalát preliaty cesnakovým dresingom a piekla som jablkový mrežovník s lístkového cesta. dnes podojedáme a deti si vymysleli na večeru párky.
my mame zapekanu brokolicku so zemiackami.
potriem zapekaciu misu olivovym lejom, vysypem struhankou, rozlozim uvarene osupane zemiacky pokrajane na stvrtky, na to rozlozim sparenu brokolicku a zalejem omackou. omacku robim tak, ze rozpustim bambino v mlieku, zatrepem s mukou a do studeneho rozmiesam dve vajcia. na vrch posypem syrom, niekedy parmezanom a zapeciem. maly mi moc este nerozprava, ale pri tomto vzdy hovori "mam, mam" jedna radost 😉
a rovnako robim aj zapekany karfiol 🙂
ahojte, baby. môžem sa k vám pridať do témy? dlhšie vás už sledujem, pred vyše mesiacom sme sa presťahovali do vlastného , dovtedy nebolo varenie na mne a zrazu je, tak zháňam recepty, kde sa dá.
takže u nás dnes granatiersky pochod s kapustovým šalátom a rozmýšľam, čo uvariť zajtra.
Ahojte zienky tak u nas gulasova polievka dietky maju spenat
a mam na vas otazku neviete kede v BA alebo na Slovensku dostanem kupit formu na brumika? ako danielaj mi dala link ale to je do Ciech ale postovne je 2x drahsie ako samotna forma 😠 dakujem

@eva7780 Dakujem,určite vyskušaj,neolutuješ 🙂 😉