Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte,u nas dnes vajičkova polievka so zeleninou,vyp.syr, hranolky+TO 🙂 malej som robila cestoviny s cuketou a rajčinami od @lululka555 😉 a dezertik http://urobsisam.topky.sk/domaca-pohoda/recepty... ,len ja som upiekla falošnu piškotu a na vrch som dala len šlahačku 😉 je to mnamka 🙂
prosím vás, velakrát som tu videla fotky úúžasne vyzerajúcich osuchov.. myslím také tie na plechu, so slaninkou..
akurát som si nikdy nepoznačila recept.. máte nejaký super, overený?
@akika722 ako prosim ta robis drozdove halusky? Uz ma nevi davat cestovinu do polievky a ine zatial neviem🙂
@beruska1311 orestujem cibulku,rozpustim droždie a dam vychladnuť..do toho rozklepnem 3-4vajička,soľ,cesnak,struhanku a mam cesto na halušky 😉
ahojte žienky, u nás dnes vyprážaný syr, pečené zemiaky a pečená cvikla s cesnakom - mňamka 😉
tety kuchárky 🙂 ošúpete kúpené šampiňóny pred varením alebo ich len umyjete a odrežete zo stopky?ja som ich vždy šúpala pred vyprážaním! nie je to zbytočné? 🙂 😉
ja som dnes varila polievku so strúhanej zeleniny s haluškami, kološvársku kapustu a limonádový koláčik s citrónovou polevou, bola som na tej cukrárskej výstave v TN, bolo parádne, aj som si pokúpila, oči pokochala, aj sme stihli ísť na hasičov a mali sme grilované makrely, tak hektický deň, ale stihli sme všetko podľa plánu 😀
dnes sme mali krupicovú polievku s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom, zemiakovú kašu a fašírku pečenú v celku s vajíčkom vo vnútri...poobede som bola na kávičku a pizzu s kamoškami zo strednej ..po veeeľmi dlhej dome a dobre mi to padlo 🙂
@lussy23 ale čoby, to všetko sa môže, len ja musím viac menej len ležať a nemá mi kto upiecť 😀
a ten ovčí syr sa nesmie , lebo je z nepasterizovaného mlieka, hrozí listéria.. to je v tehotenstve nebezpečné. tak isto aj bryndzu som ešte v obchode nevidela pasterizovanú, ale vraj je, len nie všade ju majú 😉
u nás dnes slepačia polievka od včera, dnes pečená krkovička - pred decká morčacie, červená kapusta a domáca knedľa 🙂

no a my cesnakovú polievku a zapekané zemiaky a pre zákusok si pôjdeme k našim 🙂