Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes len rylovka mäsa mame plne zuby.....takze....vrtuľky.s tvarohom,a kyslou smotanou zaprazene so slaninkou......mnaam sa uz tesim.a k tomu sladke acidko....pre dcerku a pre mna sladke mliecko:D
U nas granadir a salatik z cinskej kapusticky, mrkvicka,
paradajka a kukuricka...klasika 🙂
dnes gulášová polievka z hovädzinky a ako chuťovky obaľované jabĺčka v cestíčku 🙂
Zeleninova polievka so syrovymi haluskami, prvykrat som ju robila a je super. Brokolicove placky so salatom s kus kusu {kus kus, cherry rajcinky, mozarella, olivy, cibula, citronova stava a stipka soli)
@maminka2013 Prosim ta, ako robis to cesticko na jablcka? Vyprazas potom, ci pecies v rure. Dakovala.
@chirana Posli mi trosicku aj granadiru, aj salatiku, moje naj naj jedlo 🙂
Ahojte, dnes máme karfiolovú polievku s mrkvou a pečené rebierka s varenými zemiakmi s maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou, k tomu zaváraný uhorkový šalát s cibuľou.
Kuracie prsia v ginovo borievkovej marinade, gastanova kasa a omacka z tekvice hokkaido 🙂
ahojte, u nás sa dnes dojedá polievka zo strúhanej zeleniny zo včera, varila zom fašírky , zemiakovú kašu, k tomu kyslú uhorku a malá mala višňový kompót, a ešte som urobila cesnakovú pomazánku na olovrant 😉
Ahoj inšpirácia Kuracie prsia s cibuľovou omáčkou - http://najrecept.sk/2013/10/kuracie-prsia-s-cib... 😉
pls radu, ked davate piect do silikonovej formy, nedavate nic ? kamaratka hovorila ze sa oplachuje studenou vodou? dakujem..

my dnes porkova kremova polievka zo vcera, vysmazane sampiony + var. zemiaky a coleslaw salat a idem robit kolac este, z receptu na vyborny cuketovy kolac, ale dam namiesto cukety jablka, vynecham kakao a pridam platky mandli - cize uplne iny kolac to bude 😀 😀 😀 😀