Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ešte večerné pečenie-perníčky to niesu ale skušala som niečo nové a poviem vám že tieto advent nedožiju 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=55655
vynikajuce cesto,nenaročne na suroviny a hlavne super vonave 😀
dnes polievka paradajková od včera a palacinky so slivkovou nutelou alebo jahodovým džemom a do cesta dom primiešala jabĺčka 😉
dnes paradajková polievka s písmenkami a syrom, tarhoňa a restovaná kuracia pečeň
Áno sekaná s vajkom môže urobiť kôprovú omáčku a pyré a fazuľa alebo šoška polievka. Ale to až zajtra. Dnes upratujem
ja som tiez vcera piekla vianocku, tak bude dnes na veceru. Chcela by som uz konecne zamiesit cesto na medovniky a upiect si platy na medove rezy. V sobotu mame oslavu. mm ma dnes narodky a Andrejko meninky, tak kukam nejake "ine" chlebicky. Spravim nepeceny kolac s bebe keksov a syrove pagace. Chceli este parene buchty a paradajkovu polievku
vcera som urobila salat s kuskusom a to budem mat aj na dnes mm je na tyzdñovke tak to mi staci 😀 ,,,
a idem kuknut tie vase albumy lebo mm bude mat narodky a potrebujem napiect 🙂
my sme dojedali obed zo včera, cesnaková polievka , čína s ryžou , príloha kukurica
hovädzí vývar, cestoviny so syrom a i pre chlapa máme hovädzie mäso na smotane s ryžou 🙂
No a robila som huspeninku a domáce nát.maslo s pažítkou. Dnes idem na mlieko na pitie,maslo, jogurty,syr a plesnivý syr-encián - všetko už došlo 😉
@tortelinka
@terezka15 nech sa páči, robila som túto, ale do cesta som ja ešte pridala trochu sušeného droždia. A nabudúce nedám na papier, ale na vymastený a vysypaný plech, bude to lepšie myslím. Inak nechutí to rovnako ako klasické kysnuté cesto na pizzu, len aby ste neboli prekvapené 🙂 Ale ako obmena a rýchlovka fajn 🙂http://varecha.pravda.sk/recepty/rychla-pizza/1...
@ewana73 ahoj ja mávam orechy v nádobke uzatvorenej v chladničke,alebo aj mrazím.
a dnes papkame: polievocka z cervenej sosovicky s krupkami a palacinky z ochotenym tvarohom a lekvarikom
🙂 mnam a co zajtra ? to pokukam tu ,paradne napady su k dispozicii
Slepacia polievka s rezancami, langose +tatarka,kecup,syr, manzelovi aj cesnakovy poter.
Maly dojedol zo vcera koprovu s maskom a knedlikom a my dnes hribova polievka a ciganska v zemli, zajtra sosovicova a granadir.
žienky, nepoznáte náhodou nejakú polievku, v ktorej je kapusta a paradajky zároveň? malá ju dnes mala v škôlke a veľmi jej chutila. pre mňa je to dosť divoká kombinácia, ale vyskúšala by som. vďaka za tiyp. 😉
Ja som robila aj brokolicovu natierku a na zajtra bude fazulovy privarok s vajickom a chlebikom a zeleninova polievka s krupicovymi haluskami este.

ja dnes francuzske zemiaky