Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
och mm opat siel prec, tak som sama... tak mam domacu pizzu zo vcera co ostala 😅
ja som chcela rybicku, ale nakoniec ma moja dcerka presvedcila a mame dukatove buchticky 😀... polievku mame este zo stredy-hovadzi vyvar s rezancami...tie buchticky som nerobila uz sto rokov, tak som vyskusala recept z mimibazaru a mojim anjelikom celkom chutia-chutili (prave ich dojedli) 🙂
U nas je dnes zemiakovy salat s pecenou krkovickou, listkove cesto s masom a zeleninou, jablkova torta a nejake mensie chutovky, len tie este musim vymysliet 😀 . Inak, neviete mi poradit, co s ladovym salatom? Vcera som ho kupila a neviem, aku zalievku nanho dat...
dnes som robila tieto zemiakové gule, len som ich plnila marhulovým kompótom, odporúčam každému, sú najlepšie aké som kedy jedla http://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakove-gule...
baby pomoc...nekde sa mi stratil recept taky fajnovy 😖 ...ide o puho-puhu PISKOTU..ale toto bola z 3 vajec a nedelili sa zltky od bielkov... vsetko sa miesalo v kope... nemate ho niektora??? prosiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
@evinkal tak to si stastna zena, ja som varila furt, lebo ja z jedalne velmi nemusim a muzik, ak ked sa vzdy zbehol niekam najest, tak dve vecere to u nas istia, hlavne, ze je chudy jak drot a ja priberam 😠 . Hovorim, ked sa bude chciet varit a nebude pre koho, kludne prid ku mne 😀 😀
ja som dnes varila iba paradajkovú polievku, lebo som sama a viac sa mi variť nechcelo ...
Ináč vás pravidelne čítam každý večer a potom iba slintám 😀
dnes pecene kuriatko s ryzou a paradajkova polievka s krupicovymi haluskami... 🙂

A čo keby som urobila placky, také isté ako zo staršieho chleba, len knedľové.? To by tiež asi šlo či? Ano, asi urobím ......