Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kocky co varit ak mam pokazeny zaludok,taky receptik ktory mozu aj ostatni,hlavne polievku neviem a mammorcaciem prsia tak tiez este neviemco
Nasa vcerajsi vecera, hovadzi steak a kuracia pecen s cibulovou pivnou omackou a pyre zo zemiakov a ruzickovych kelov - podla J. Olivera - to sme mali s manzelom jeden steak na polku. Na fotke to vyzera, ze bolo toho vela, ale bola to taka vacsia jedna porcia. a dnes manzel piekol briosku a ja som este robila dusene provensalske hovadzie.
Ahojte, dnes boli pečené kuracie stehná a ryža. Pridávam foto z predchádzajúcich dní: mrkvová omáčka so smotanou a knedlou a thai wok s ryžou
Podelím sa s vami aj o našu skúsennosť uff.......chcela som si ušetriť prácu s varením, tak som v MECKER mäsiarstve kúpila jaternice a krvavnice(my ich milujeme) ale teda NAPOSLEDY!!!!!! najprv sme chrupli do chrupavky a nakoniec s hlavou v záchode sme mali v ústach prasačiu kožu s chlapami.... veru neoplatí si krátiť čas varením, bo najlepšie je to, čo máme doma spravené!!! Poučila som sa a už NIKDY! fuj!
m_ij_ka a nivové rožky si prosím ťa robila doma? dáš prosím ta recept aj s foto ak máš&, dakujem.
zeleninová polievka, bravčové rezne naopak, zemiaková kaša a od včera čokoládová bábovka 🙂
my vcera strukova mliekova polievka, francuzske zemiaky s cviklou..na dnes polievka este ostala, druhe masko na stave so zeleninou, k tomu cestovina..vcera som robila kysnuty slivkovy kolac s posypkou, ostalo aj na dnes 🙂
Ahojteee tak dnes sa mi podarilo navarit za dve hodky,kedzenajmladsi SENÁTOR isiel vcera na vyjazd mimo domu a teraz isiel apuci pre neho......dnesne menu-Rajcinova bezlepkova polievka so syrom a bazalkou,domace morcacie stehna pecene na masle s cibulou,cesnakom,jablkom a zazvorom podliate suchym vinkom.priloha ryzka alebo zemiaky,muz si da k tomu broskynovy kompot,ja uhorky a starsi senator ma znova kuraci steak s provensalskymi bylinkami,ryzu a tatarku.....idem vyuzit sexi volno a napustit si vanu s penou a dam si poharik vinka....krassnu nedelu 😎
@irsina83 tie tvoje recepty su nadherne a urcite chutne, prosim ak mozes, pridavaj hned aj recepty, myslim, ze vsetky budeme rady 🙂
Frankfurtská polievka, zemiaková kaša, vyprážané bravčové rezne, vyprážaná hliva ustricová, sterlizovaná kapusta, čokoládový koláčik.
@slavka1307 to je salat pre clapov 🙂 na nete je plllllllno receptov,chuti aj mne,asi sa tak vola preto,lebo je pre hladosov 🙂
hovädzia polievka , varené zemiaky + fašírka + uhorka . Upiekla som koláčik na spôsob bublaniny s 3 druhmi ovocia a s posípkou

@zahradka76 juuj kapustičku by som si hneď dala 🙂 len kojím, takže ju terza nejem 🙂