Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeny taka som nasrata ale taka, od 8 rana mi na sporaku vrie fazula a stale tvrda a to bola celu noc namocena, mozem ju smarit do hajzla a jest budeme nic dnes 😠 ☹
@adulka1979 no zjavne dali storocnu do sacka, kupovala som ju teraz a v zaruke je este dlho, ale co napchali do sacka 😠
však toto, a na obal sa dá napísať hocičo... ja varievam v tlakovom hrnci a mám ju hotovú za 20-30 minút 🙂
@adulka1979 ja casto varim taketo polievky a uz sa mi toto asi 2x stalo ale boli to tie drahe fazule tak uz niekolko rokov kupujem v tescu tie ich a sosovicu a hrach a toto sa mi stalo prvykrat, este ze som aspon pernik upiekla, ale musim rychlo nieco vymysliet
Dnes feniklovo-mrkvova z mrazakovych zasob a cukinovo-zemiakovy privarok,s chlebom a vajickami -slepacie i prepelicie.
Baby robili ste niektora lekvar-dzem v pekarnicke ? Dakujem za kazdu radu, mam rebarboru 🙂
Hubová praženica so šunkou a syrom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/998-hubo...
Ja som dnes robila cestoviny vrtulky s praradajkovou omackou z cerstvych paradajok, oliv. Oleja, byliniek a posypane syrom 🙂
Baby tak dnes som nevarila,rano sme boli na jahodach tak som len objednala pizzu.Zavarila som 16-05l poharov,zamrazila niekoľko teglígov a teraz idem variť džem z 5kg,vysľahala som jahody s jogurtom a bude večera a zajtra jahodove knedle z odpalovaneho cesta 🙂
ahojte, u nas dnes fazulova s parkom 🙂 a hrubými rezancami, no super bez prace vecera .... zaobisli sme sa bez zasmazky a aj parok je vlastne sojovy vyrobok 🙂 🙂 🙂 ach decka sa napchavali ....
zajtra cicerova s karfiolom a palacinky, podla spanku najmladsieho spolubyvajuceho, ale plnit sa budu jahodkami a mascarpone 🙂
ahojte, dlho som tu nebola, neskutočné dobrotky , lakocinky ste napiekli a navarili.
Moja pavlova torta skončila miernym neúspechom, tak sme ju dali zamraziť a keďže sme ochoreli , tak na nás čaká v mraziaku xixixiixi. ostatné sa podarilo. Môj mm si vymyslel miesto koláčov a zákuskov, veľkú ovocnú misu a roztopenú čokoládu, čo sa stretlo s veľkým úspechom tak u dospelých ako aj hlavne u detí. Naposledy som varila zemiakové knedlíčky a šúlance s kyslou kapustou a pečenou špekáčkou, polievka bola zelerová krémová s tarhoňou , piškótový koláč s jablkami a banánovým pudingom s grankom a kysnutý koláč s mrazenými slivkami a marhuľami s drobenkou. momentálne mám načas iné pracovné zaradenie, tak sa tak nestíham v kuchyni zdržiavať a čuduj sa svete , že doma zistili, že tá zázračná víla, čo u nás všetko upratala, oprala a navarila sa zrejme od nás odsťahovala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@bambina78 ahoj 🙂 ja robím haruľu takto -
zemiaky, vajíčko, cibuľa, soľ, korenie (štipka), 2 lyžice hl. múka, 2 lyžice olej - toto dávam, keď robím na panvici, nemusíš už mastiť, keďže dám trocha oleja do cesta,
ak robím na plechu - tak do cesta olej nedám, ale troška vymastím pekáč masťou, nie na hrubo, len tak, aby sa rátalo a aby sa neprilepila - nie je mastná 🙂