Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, nevím, jestli to sem můžu dát jako příspěvek, ale zkusím to. Je to pro pekařky, ktré používají nebo by chtěly používat sušené droždí. Už pár let objednávám sušené droždí z www.kutilov.cz v půlkilových baleních. Je vynikající a za dobrou cenu. Je to z české stránky a objednávám to do Česka a pak si to přivezu sem na Slovensko, když jedeme tam na návštěvu.. Tak kdybyste někdo chtěl objednat, tak se mi ozvěte. 1 ks sušené droždí Saft instant 0,5 kg stojí 119 kč, to je asi 4,30 €. O poštovné bysme se podělily-i + vy byste ještě platily-i poštovné, za které bych vám to posílala odsud ze Slovenska.
Ahojte, dnes zeleninová polievka, plnený baklažán (údené mäso, cibuľa, kukurica a strúhaný syr), zemiaková kaša.
ahojte...dnes kapustová polievka (od včera) 🙂 , a plnené bryndzové zemiaky pečené v rúre 🙂
ahojte 🙂 - zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, prekladane "francuzske" zemiaky
my dnes gulaaaas, po celom tyzdni konecne na chate a vypnem a nemusim rozmyslat co varit 🙂
Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...
ahojte tak dnes sme mali taku rychlovku 🙂 zemiakova polievka a spagety s mletym masom morcadelou a so syrom 🙂
navarili sme vcera morcasie masko na hriboch , s ryzou , a este pecene morcacie , polievku asi urobim sosovicovu
Vcera som robila na obed hovadzi vyvar s domacimi rezancami a hovadzie s koprovou omackou a knedlou, na veceru madarsky gulas. Dnes budu ryby na obed a vecera francuzske zemiaky 🙂 (ak stihnem, kedze s nimi je dost roboty :D)
Frankfurtska polievka, pecene morcacie stehno spikovane slaninkou, ryza, kompot, uhorky
Kapustbica (ale taká lajtovná, nie ako na Vianoce 🙂 ) a paprikáž krumpli, zajtra bude mäso.
Vyvar, pecene br. maso, pyre, salat z cinskej kapusty, langose, segedin s knedlou. Dnes tour de kuchyna 😀 😀 😀

@matvejka125 receptik je pod fotkou...
no dam ho aj sem http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=828 ja som dala namiesto sampionov kukuricu 🙂