Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rezeň z kuracích pŕs, mastené zemiaky, paradajkový šalát, polievka letná kapustová s paradajkami
Zeleninove karbonatky zemiakova kasa uhorkovy salat paradajkova polievka vcera vyprazany patizon varene zemiaky polievka z kosti
Prave som dovarila o 00:45 😝 robila som tekvicovy privarok s koprom a k tomu bravcove masko na stave (ala gulas)
@laki s cukiny som robila, nastruhala som ju osmazila na cibuli,osolila okorenila pridala som bobkovy list podliala som vodou povarila 15 min, pridala som smotanu na varenie nechala zovriet zahustila mukou 😉
@lanczi robím podla tohto receptu:
https://dobruchut.azet.sk/recept/15213/fotorece...
len namiesto tekvice dávam patizón, kedže ho máme veľa, a nedávam klinčeky
a do včerajšej dávky som pridala aj trochu ananásového sirupu.
na raňajky boli kváskové lievance, na obed mäso na hrášku s tarhoňou, na večeru knedľa s vajíčkom, druhá večera rádler 🙂
Pre dceru dnes ryba na masle a koren.zelenine+zemiak.kasa,dospelym bryndzove halusky so slaninkou,udenym syrom. Ako dezert dnes len citronova babovka
Letnú kapustová polievka, opačné bravčové rezne,opečené zemiaky,zeleninový šalát (rajčina,paprika, biela reďkovka, ľadový šalát, šalátová uhorka,jedna malá nadrobno nakrájana hruška, sladkokysly nálev, Dezert štrúdle plnené makom s višňami-zmrzlina.😝
Ja vyvar slepaci s pecenovymi knedlickami, pecene stehna kuracie a ryza. Zajtra gulas s knedlou. A v pondelok podojedame.
včera boli zemiakové šúlance s makom, dnes kuracia polievka, rezne s ryžou a uhorkovým šalátom, o dezert neprejavil nikto záujem - dáme si nanuk

zapekana brokolica.mrkvova kremova s krutonmi