Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja mam pečené kuracie stehná špikované cesnakom. Skúsila som to prvý raz. Je to super. A na vrch som dala cibuľu a na záver tvrdý syr na vrch zapiecť. Proste niečo klasické kus inak.
Ja nam dnes objednam pizzu 😂
Idem vypekat na Vianoce a nechce sa mi popri tom aj varit 😉
Dnes na večeru bude kovbojský tanier pre manžela (fazula, klobása, čili, kukurica) a torteliny so syrom pre mňa a syna (ale to je len kúpený polotovar)
Ja budem robiť na zajtra obrátené rezne, zemiakovú kašu a fazuľovú polievku na kyslo 😉
Parené buchty plnené jahodovým a slivkovým lekvárom, s grankom a maslom, plus rajčinová polievka s nastrúhaným syrom
Vyprážaný špíz - napichovala som kuracie mäsko, údený syr a hríbik. K tomu som spravila zemiakovú kašu a polievku máme zo včera sladkú fazuľovú
Už mi vyvoniava moja obľúbená mrkvová polievočka a ako druhé som spravila špagety s mletým mäsom a syrom🙂
@katka708 úplne jednoducho. Očistím si jednu väčšiu cibuľu, plus 4-5 strúčikov cesnaku - tie si na troške masle ošmahnem a potom pridám 4 väčšie mrkvy nakrájané na koliečka. Zalejem vodou po vrch (aby mrkva bola zaliatá) a pridám 1 ČL vegety. Nechám variť pokiaľ nebude mrkva mäkká. Keď je mäkká zoberiem mixer a rozmixujem mrkvu. Podľa hustoty dolejem ešte vodu a dochutím vegetou. A polievka je hotová 🙂
Kapustne fliacky som dnes urobila, normalne som si pripomenula casy na zakladne, na obedy ked som chodila 😀
dnes mrkvová polievka s haluškami, kuracie sote s kukuricou a hraškom, ryža, rajčinovo-cibuľový šalát.
Sosovicova polievka (z cervenej sosov.) so zemiakmi
Svieckova s hovadz.masom,knedla
Zajtra dojedame polievku
Zapekane fliacky so sunkou,navrch nastruhany syr,kysla uhorka

a foto