Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievcata zajtra by som chcela robit kura ale tentokrat by som ho chcel niecim naplnit poradite mi nejaku plnku?
@murinka jasne bud samotny presne ako uhorky-nalev podla navodu, alebo s kuskami mrkvy,kalerabku zeleru,papriky,cibule....
Milujem zaváraný karfiol a mladé kukuričky 🙂 Dnes som zase nič nejedla, vyliala som kurča na smotane (asi jednu porciu) Manžel na oslave v robote, najedol sa tam. Zajtra spravím asi len rizoto so zeleninou a sebe pečienku s bylinkami a k tomu ryžu.
inak žienky kto chce robit super recept na baklažan kuknite si v archive tv joj dnesne noviny o 12 -tej,mala som to pustene ako podmaz ked som na pc a varil tam Massimo-trochu piplavé ale super!!!!!
pchám sa marhuľami, aby som ich toľko nemusela zavárať 😀 ale 20 kg, veru nezjem!!!
Zajtra živánska, mäsko sa už pácuje, tak uvidíme, či budeme papať? 😉
Dnes sme od rána behali po meste takže sme zbelhi na pizzu 🙂 A zajtra asi bude vyprážaný syr 🙂
dnes to budu dusene kuracie stehna so sampinonovo-smotanovou omackou a k tomu ryza...a dorobim marlenku na zajtrajsie krstiny 🙂
mam enciany a hladam receptik 🙂 , uz len dnes navarim a vegetim 2tyzdne - decka budu u babky. 😀 a zajtra ideme este na odpust.
tak včera sme nerobili nakoniec vyprážanú cuketu, ale zapekanú cuketu s mletým mäsom a zemiakmi http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7756 (zostalo ešte aj na dnes) a práve sa nám pečie v trúbe marhuľový koláčik s kokosovou čapicou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41637
vcera šošovicova polievka a lečky s kapustou a dnes si vybrali halušky z bryndzou 🙂 😉
mrkvová krémová polievka (po domácky žltá), hovädzie na šampiónoch, tarhoňa a zeleninový šalát. Po obede slivkový koláč, čo pečie práve náš dedo 😵
tento vikend bude masovy (manzel sa uz stazuje, ze mame iba zeleninove a nemasove jedla); dnes zapecene bravcove kotlety s majolenkou a na zajtra upeciem bocik 🙂

@gucz ten šalátik som myslela, len som ho nevedela na MMB nájsť, dík 🙂