Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@efci ja by som si tiež mala spraviť plán na celý týždeň čo variť,už sa na to chystám dlho.lebo väčšinou rozmýšľam deň dopredu čo na obed a niekedy až v ten deň ráno a nič ma nenapadá-všetky jedlá mi vyfučia z hlavy 😒
@lucadra
@titkovamiriam tak tak 😒
ale zas veľmi ma tu inšpiruju recepty 😀 a da sa aj lacnejšie občas 😀 ako napr.tie rožkove pirohy 😀 😀 jedlo "zadarmo" a mm spokojny 😀
@katinkaaa7 ja ho robievam veeeeeeeeeeeeelmi často,milujeme ho 😀 len cesto robim hnede nech je farbeny 😝
Tak ja dnes nevarim,mame zo vcera gulasovu polievku a na veceru spravim kapustove halusky 😝 mnam,mnam 😝
@katinkaaa7 ja tento tiez robievam ale s coko pudingom 🙂 Pripadne opacnu verziu, ze je piskota cokoladova a puding vanilkovy.
My na veceru len hlavkovy salat a rybaciu pomazanku.
a zajtra asi fazulova na sladko a langose.. ak mi nic ine nenapadne,alebo neporadite 😀
Dnes zemiakové lokše a polievka zo včera(karf.mrkvova) ...a piekla som aj maffiny čo tu niekto(nepamätám kto a nechcem popliesť) včera dával link boli super a už ich niet 🙂
@akika722 ved aj ja chcem vyskúšať s hnedým cestom alebo dám cesto bledé a puding kakaový aby to bolo farebnejšie.idem ho robiť prvý krát tak dúfam že sa vydarý 🙂
inak fajn halusky kupujem v jednote,,mrazene.. rozmrazim,, dam bryndzu,alebo syr,,slaninku a je to hotove za par minut 😉
@efci ved aj ja chcem vyskúšať s hnedým cestom alebo dám cesto bledé a puding kakaový aby to bolo farebnejšie.idem ho robiť prvý krát tak dúfam že sa vydarý
@kibuk hej hej skušala ,ja ich nemusim ale manžel pochvaloval 😵
@katinkaaa7 ja som dala puding ten smotanovy a hnede cesto 😵 už som ho asi 20x robila behom pol roka 😀
@rastulka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse
baby potrebujem poradit...mam doma 1kg a pol kyslej kapusty a neviem co uz mam varit..dajte nejake napady co s nou??dakujem 😀 😀

tak dnes som nevarila ale upiekla kolac,no nic moc ale polka je uz fuc aj to len je syn doma 🙂 " Jednoduchy cokoladovy s piskotami"