icon

Čo môže papať 16 mesačné dieťa na Vianoce?

julka1979
18. nov 2012

Je dost velky papkac zatial mu asi ziadne jedlo nerobilo problem.dakujem

Strana
z2
hori
18. nov 2012

no... ak nema problem, tak okrem tatarskej v salate a klobasky a hribov v kapustnici asi vsetko... a neprehanat s medovnikmi... 😉

babajaga
18. nov 2012

neviem ake menu chystate...nas ma 20 mesiacov,ale prisposobime sa my jemu...lebo on nepochopi,ze take este radsej nesmie papat..aj ked pomaly tiez papame vsetko...ale kapusticu,rezen,salat....asi uz trochu ochutna....kolaciky idem piect doma..takze budem robit aby mohol aj on....

lubina
18. nov 2012

ved deticky od jedneho roka uz mozu normalne papat s rodicmi...............sampozrejme nie tatarsku omacku na kila, ale taky salatik s bielym jogurtom kludne, aj tiez aj rybku, len pozor na kosti...........ale aj tak, dieta bude jest co mu pochuti a ak mu chutit nebude, tak musis ponuknut nieco ine 😉

sussie259
18. nov 2012

ma zaujimaju odpouede,uz sme to rozoberali so svokrou minule ;)nasa mala bude mat sice len 11m.presne naStedry vecer,a urcite dam jej oblatku pozuxlat,jabka, polievku robime kapustovu,to radsej nie,ale rybkt -my mame lososa a file.to hej. a salat mame bez majonezy,to trosicku moze skusit ;)
takze tvoj malicky,tiez asi podobne ;)

mamiedi
18. nov 2012

No ja Ti poviem, ze 16 mesacne dieta, ked nema nejake alergie tak moze jest normalne vsetko ako rodicia..

jerryjanka
18. nov 2012

Naša mala 11 mesiacov a ochutnala zo všetkeho no moc jej to nebralo. tento rok už vôbec neriešim dostane normalne kapustnicu a ak bude chcieť tak aj rybku s trošičkou šalatu

klara9
18. nov 2012

my me mali 1. vianoce ako 10 mes......a mala oplatku, rybku na masle a zemiackovy salat s jogurtom, opekance skusila a kolaciky skoro ani nejedla. Zasa deticky maju male bruska takze asi do nich netreba tlacit vsetko co je na stole. 😉

ocko78
18. nov 2012

ahoj, aj nas ma v decembri 16 m a papame uz skoro vsetko..takze aj na stedry okostuje zo vsetkeho..samozrejme klobasu a hribiky tento rok este vynechame..zbytok uz bude na nom co mu bude alebo nebude chutit 🙂 a to nas papa ako mlyncek vsetko od zeleninky cez masko nepohrdne nicim 🙂 🙂 🙂

liave
18. nov 2012

Ja som .nasim robila premytu kapustnicu ;) miesto klobasy mrkvu 🙂 a hribiky sme dali zahrade samipony tie nie su take nebeznecne ako hriby dubaky a pod.a salat bol bes majonezy okyseleny stavaju z citrona.a rybku na prirodno file alebo lososa.nasim chutilo.🙂 ak buses chcet tu kapustnicu a salat poslem recept 🙂 do ip xxx

vivusika
18. nov 2012

u nás doma sa varievala aj hrášková polievka, tiež som ju jedla aj ja keď som kojila, tak som ju varievala na štedrý deň deťom asi do troch rokov, pretože kapustnica im nechutila 🙂 rybu jedli normálne vypraženého kapra el bez obalu - iba rybku a k nemu zemiakovú kašu 🙂

katka27
18. nov 2012

vsetko 🙂

sissika
18. nov 2012

@liave ten recept na salat by si mohla napisat aj mne

lucka1987
19. nov 2012

nas bude mat na vianoce 15 mes . a bude papat vsetko.. my budeme sice mat normalnu rybu v celku s kozou, ale asi nejaky filet alebo lossika upesiem si udusim aj pre mareka, mylsim, ze ani trocha salatu mu nezaskodi. trosku kapustnice, aj fazulovej kase malicko aj stedrakov.. proste z kazdeh trosicku. on je tiez jedak a vzdy chce aspon ochutnat zo vsetkeho co jeme my

missia
19. nov 2012

jasne vsetko,mozno namiesto majonezoveho salatu,zemiakovo cibulovy v sladkokyslom naleve

marcela1992
19. nov 2012

náš bude mať na Vianoce 9 mesiacov a chystám sa mu urobiť šalat s bielym jogurtom a k tomu nejakú rybu bez kostí alebo len kuracie mäso...polievku mávame kapustnicu,to papať nebude,lebo aj tak vždy papá len jeden chod,nie naraz polievku aj to druhé.

stanislavao
19. nov 2012

vsetko

awalancha3
19. nov 2012

zasnem........aka stupidna otazka............len tym uboziatkam davajte vysmazane ryby, a kolaciky... vsak kto by potom umieral ako 55 rocny na infarkt alebo na rakovinu...aj zubari sa musia niecim zivit, ze ano?..........je vam to fuk, lebo umriete skor ako budete vidiet co ste tou debilnou stravou deckam sposobili................smelo do toho... ☹

velvet26
19. nov 2012

ja tiez budem davat vsetko, okrem majonezoveho salatu...a sladkosti ma rada, z casu na cas nezaskodi... 😉

dominikamelka
19. nov 2012

Ja som malej spravila na vianoce varené zemiačiky a duseného pstruha 🙂 a my robievame šošovicovú polievočku na vianoce tak papala aj tú, a určite pupáčiky s makom alebo kapustou 🙂

katy2
19. nov 2012

@awalancha3 preco tolko nenavisti a utocnosti? da sa odpovedat aj bez utocenia....
ale k otazke.... rybku na masle a pyre zemiakove pripravujem ja pre obe deti aj pre manzela..... kapustnicu mensiemu ponukat nebudem, starsej dcerke ponuknem ale moc tej polievke neublizi 😝 a oblatky samozrejme 🙂

rudy252
19. nov 2012

my budeme mať 10 mes. a vôbec neviem čo dať jesť. To môžem dať aj lososa?
@liave prosím ťa mohla by si aj mne poslať ten recept na šalát. Ďakujem

lukacovicovaalena
19. nov 2012

my sme mali min rok na vianoce 9mesiacov a mala na veceru struhane jablcko kedze vecierame o 17:00 a potom mliecko ako je naucena, ale keby mala 16 mesiacov tak by som jej spravila zemiakove pyre a lososa a polievocku zeleninovu a to bude tento rok na vianoce 😉

euka210
19. nov 2012

ja nedam klobasu a nad salatom porozmyslam, ci nebude mal len zemiaky s rybkou bez kosti

egyptanka
19. nov 2012

ja som malej spravila slepaci vyvar so slizami a zemiakovu kasu a lososa na masle.

edita84
19. nov 2012

všetko ale jasne s mierou 🙂

teress
19. nov 2012

my malej dame rybku určite..robíme pstruhov a šalatik jej prisposobím-prípadne bude mat zemiakovú kašičku,kapustnicu uvidíme.....ked tak určite bez hríbov a klobásy,možno štavičku,zemiačik...ale vývar to istí🙂 od roka by deti mali prestupovat na normalnu stravu...tak ja nevidím dovod prečo nedat...teda okrem potravín ako mak,orechy, proste tie notoricky známe,dochucovadla...ved viete🙂 nebude o mrkve a banane do 18 no nie🙂všetko z mierou a postupne

usiko
19. nov 2012

nasa bude mat slepaciu polievku s gagorikmi, rybku a zemiaky.....aj mala pred rokom, takze toto moze aj 16 mesacne dieta.....

cecil36
19. nov 2012

S vynechanim vysmazania, majonezy a potravin, ktore nafukuju moze babo v tomto veku papat beznu stravu. Solit s mierou a nekorenit 😉
@awalancha3 to na co bola dobra taka odpoved? Zakladatelka predsa nenapisala, ze jej maly jedava bezne vyprazany rezen, iba sa slusne opytala. Tak skusme komunikovat na slusnej urovni a nie hned utocit.

zuzu188
19. nov 2012

všetko..môj malý od 10 mesiacov papá to čo my

jankako
19. nov 2012

všetko,ale s mierou..🙂

Strana
z2