icon

Čo nachystať na rýchlu večeru pre manžela?

3. feb 2025

Viete poradiť nejaké ozaj rýchle jedlo? Zajtra mám cez deň toho veľa, večer idem do práce a potrebujem niečo rýchle mužovi nachystať. Ďakujem

viestta
•
3. feb 2025

Leco

deti95060810
•
3. feb 2025

definuj rýchle... chceš navariť za hodinu? a pre koľko osôb..

miskajerry
•
3. feb 2025

rybie prsty

ukgirls
•
3. feb 2025

kuracie prsia... zemiaky si ocisti a zamoc uz vecer a zajtra len rychlo uvaris a spravis kasu .. popripade cestoviny , poliavka , je toho strasne moc-zalezi co ma rad

lindous
•
3. feb 2025

Čo máš v chladničke? 😄

zuzanka.zuzu
•
3. feb 2025

muž je chorý či čo mu je keď si nevládze pripraviť večeru? 🤔 a možno keď je chorý tak bude stačiť natrieť rožok, mne keď som chorá tiež nechutí

lulu0123
•
3. feb 2025

Toasty,zapekana tortila,prazenica,spagety s hotovou omackou,alebo sucha vecera ked sa nestiha-chlieb s maslom,sunkou,zelenina.

amazonka13
•
3. feb 2025

😉 dobrú chuť

vikusjk
•
3. feb 2025

Barsco je rychle, ak mas teplovzdusku, alebo tlakovy, tak spravis rychlo aj maso (mozno okrem hovadzieho). Cize fakt zalezi, co mas doma, co ti je najjednoduchsie...

kitycat
•
3. feb 2025

Rychla vecera je natret si vhleba s maslom a *ebnut na to sunku a syr. To zvladne, nie?

lelelienka
•
3. feb 2025

Moj by mal chleba s niecim z chladnicky 😁 Ale ked chces nieco varene, teda v tomto pripade pecene, tak zavin z listkoveho cesta s akoukolvek naplnou, pokojne aj zo zvyskov - dnes napriklad som robila zvysok zemiakovej kase, mrkva z polievky, syr, hrasok. Maly sa nevedel dojest 😉 fantazii sa medze nekladu a nemozes to pokazit.

minenkaa
•
3. feb 2025

Polotovar,paradajkovu polievku,vyprazany syr ,moze muz uvarit vam obom

simsalabim
•
3. feb 2025

Spagety s hotovou omackou si nezvladne urobit? Chlieb vo vajci?

michaela789
•
3. feb 2025

Špagety, ryba na masle (zemiaky môžeš nachystať už dnes do vody a do chladničky), kuracie "steaky", zapekanky, alebo ako baby už spomenuli - pečivo a studená misa (šunka, zelenina, syr, olivy), párky... Ak si v takej časovej tiesni tak snáď muž prežije že nebude mať varené...

rude_baby
•
3. feb 2025

Nechaj mu číslo na donášku 🤷aj si vyberie, aj teplé to bude mať