icon

Čo najradšej varíte pre svoje deti?

19. feb 2024
magic08
•
19. feb 2024

najradsej to, co viem ze im chuti

deti95060810
•
19. feb 2024

aké staré deti...
je rozdiel čí má 3 alebo 15 r.

diewcatqoo
•
19. feb 2024

Nieco rychle, najlepsie take, co nahadzem do jedneho hrnca alebo pekaca a vari/pecie sa to samo a co viem, ze zjedia bez frflania 🙂

nelca84
•
19. feb 2024

Moj ma najradsej pecenu krkovicku s dusenou cervenou kapustou a knedlou a madarsky gulas. Dufam, ze ti to pomohlo 🙈

klara351
•
19. feb 2024

Moja ma najradsej ciste cestoviny, takze najcastejsie varim tie.

cyberk
•
19. feb 2024

kura + plnka + ryza :D to miluje.. potom aj cestoviny s roznymi omackami 🙂

tanyan
•
19. feb 2024

U nás varí manžel, ja len občas polievku (mrkva na masle s cestovinami) a výnimočne cestoviny, nedávno palacinky...
Prečo musí byť táto téma anonymná?

autor
•
19. feb 2024

@nelca84 moj manzel ma tiez rad tieto jedla sranda

autor
•
19. feb 2024

@cyberk asi kura ma rado kazde dieta aj cestoviny co som si tak vsimla

autor
•
19. feb 2024

@tanyan radsej anonymne uz ,nedavno som tu hodila temu ze oblubeny zakusok tak sa do mna zeny pustili ze sa musim doma velmi nudit atd ...

tanyan
•
19. feb 2024

Tak po takej skúsenosti rozumiem... Keď to systém dovolí a zjednoduší to život, tak sa nečudujem. Aj keď je smutné, že sa necháme prinútiť spoločnosťou k anonymizovaniu. ☹

nelca84
•
19. feb 2024

Ja som pisala o synovi, ale plati to aj pre manzela, to je pravda 😀
U nas sa napr. kuracina takmer vobec nevari, nikto to nema rad, preferujeme hovadzie masko 😋😋😋

autor
•
19. feb 2024

@tanyan ano je to smutne clovek sa uz aj boji tu nievo verejne napisat

katica06
•
19. feb 2024

@deti95060810 u nás 15r dieťa varí mne

queen_mary
•
19. feb 2024

Paprikas, zemiakova omacka, palacinky, bananove lievance, kolienka s vajickom, kolienka s kakaom, parky so zeleninou, grilovane parky s tou slaninkou a zeleninou. Toto su moje istoty, ktore viem, ze vzdy zje. 😀

autor
•
19. feb 2024

@queen_mary super ste skvela kucharka ..dakujem ze ste reagovali na temu

ivanka85
•
19. feb 2024

Moj 13r. domaca pizza, segedinsky, pecene kura, lasagne..a moja 10r. cestoviny, fliacky s kapustou a slaninkou😊ranajky klasika vajicka na rozne sposoby, aj palacinky a vzdy zjedia rybaciu a avokadovu natierku

ivangeline
•
19. feb 2024

Rozne. ;D Nedavno to boli lievancove zvieratka. Pred tym kase. Pred tym cestoviny na rozny sposob. Ich potesi aj chleba s maslom.

4stanka4
•
19. feb 2024

Ja mam 3.5 rocne dievčatko a zje všetko čo uvarím ale najradšej má asi halušky na všetky možné spôsoby a polievky. Ona je zlata, vždy mi povie maminka to je výborné 🙂

lucia13022023
•
19. feb 2024

Mam doma ročného a zatiaľ sa u nás nevymysla, odkedy sme začali s prikrmami, zjedol všetko tak dúfam, že to aj ostane 🤞
Ale ide u nás zelenina na rôzne spôsoby, zelenina pečená, zeleninové placky, zelenenove polievky krémové..

nevenka
•
19. feb 2024

Boze, bolonske spagety, alebo aj spagety s tuniakom, syrom a kecupom. A potom krkovicku, kyslu kapusyu a knedlu. Pecene kura s ryzou. A vyvar. Palacinky. To zjedia s chutou aj 10, 8 rocni, aj 3 rocny a cosi z toho aj 14 mesacna.
Teraz vsetkym chutil zapekany karfiol s cestovinami a pohankou, len 3 rocny hystericky vresk, neviem, co ho to pochytilo, ani za lyzicku 🤪, no mala som z predosleho dna tekvicovy privarok, tak ten zjedol. U neho sa kazde susto rata, lebo je ako nitovka do polievky, tak sa snazim varit tak, aby vzdy aspon nieco pojedol.

vyrovnanaosoba
•
19. feb 2024

13r. kuracie prsia na prírodno zemiaky s maslom a paprikou. 3r špagety s bolonskou omáčkou, veľa syru, 4r plnenu kapustu 🤣
Manžel guláš s knedlikom. A vývar každý a najradšej s drobnými kockami, alebo písmenkami.

sense
•
19. feb 2024

Hlavne cestoviny, šaláty, fondue, a gulás to ma rada, a ryby musi
Keď mala tak do 5 rokov zjedla okrem vajca a masla takmer všetko teraz je to čím ďalej tým horšie.... Ale hore uvedené zje...