icon

Čo urobiť s nadbytkovou červenou kapustou?

8. máj 2024

Mali sme to ako prílohu ku kačke. Máte prosím vás nejaký typ, ako ju zúžitkovať? Nech ju zbytočne nevyhodím..

Ďakujem krásne ☺️☺️

janickacrazy
•
8. máj 2024

Môžeš ju zavariť a použiť neskôr.

pribinak
•
8. máj 2024

Urobiť kapustníky

viestta
•
8. máj 2024

Daj do doz a do mraznicky, nevies kedy sa ti zide

veve889
•
8. máj 2024

Ja by som spravila zemiakove sulance, uvarene osmazila na masle s cibulkou a kapustu ako prilohu k tomu. Ja si to tak obcas varievam.

reanda
•
8. máj 2024

upiect dalsiu kacku 😀

eternity24
•
8. máj 2024

Dá sa z nej spraviť aj šalát.

fido69
•
8. máj 2024

Vyjedáš večer pri telke hlúposti? Tak ich vymeň za nakrájanú kapustu. Tvoje črevá a baktérie sa ti poďakujú. 😉

viestta
•
8. máj 2024

@eternity24 @fido69 podotykam, ma zvysnu DUSENU kapustu

fido69
•
8. máj 2024

Sorry, nevšimol som si, že sa jedná o dusenú kapustu. S už dusenou kapustou toho veľa nespravíš. Jedine spomínané kapustníky.

@viestta ak ju zmrazíš a rozmrazíš, nie je potom taká mľandravá a mäkká? Nikdy som kapustu nemrazil. Radšej robím čerstvú.

viestta
•
8. máj 2024

@fido69 je dobra. Kapustu nikdy nedusim, nevarim na smrt, takze aj rozmrazena je fajn. Mrazim si aj kapustnicu aj borsc, pretoze to sa neda navarit v malom hrnci a z velkeho nezjeme. Aj prazenu kapustu na fliacky alebo kapustniky, pretoze ked uz sa s tym ondiem, tak spracujem celu gebulu a ked ju potrebujem inokedy, tak v mraznicke ma caka hotova.

eternity24
•
8. máj 2024

@viestta ja som si všimla, že z dusenej. My robievame z nej salat. Prídas hrasok z konzervy, biely jogurt. A vajíčka uvarene na tvrdo, pokrájané na drobno. Už si celkom nepamätám ostatne suroviny, dlhšie som ho nerobila, tak by som sa musela pozrieť do knihy.

simca06022011
•
8. máj 2024

My ju zjeme len tak :D alebo ak ostane knedľa, loksa.. :D z kacky/husi masť (vtedy aj s chlebom) :D