icon

Čo variť z kuracích pŕs a zemiakov pre dieťa?

1. mar 2026

Ahojte poradte mi co varit z kuracich prs a zemiakov co moze aj 16 mesacne dieta prosim vas rezne ani nepiste lebo toho yz mam plne zuby

a0
1. mar 2026

Na prírodno s kašou, zapekané so syrom, neviem ako by to chutilo so zemiakmi ale marry me chicken (dávam ryžu alebo orzo) alebo ich hoď dokopy do rúry a upeč… 🙂

katka533
1. mar 2026

@anonym_autor kuracie masko s jablkami
Kuracie fasirky

simsalabim
1. mar 2026

Kuracie sote na hrasku bolo u nas super oblubene, sice skor s ryzou/cestovinou, ale myslim, ze aj so zemiakovou kasou moze byt.

autor
1. mar 2026
@a0

Na prírodno s kašou, zapekané so syrom, neviem ako by to chutilo so zemiakmi ale marry me chicken (dávam ryžu alebo orzo) alebo ich hoď dokopy do rúry a upeč… 🙂

@a0 kasu mi nelubi

autor
1. mar 2026
@simsalabim

Kuracie sote na hrasku bolo u nas super oblubene, sice skor s ryzou/cestovinou, ale myslim, ze aj so zemiakovou kasou moze byt.

@simsalabim nakoniec bude zapecene zemiaky s kurscimi prsiami a syrovou omackou

stellarstar
1. mar 2026

Ja mám rada falošný cordon blue, do kuracích pŕs dám šunku a syr, zatočím a dám ich do formy, do šľahačky na varenie dám korenia, zalejem prsia a dám do rúry. A zemiaky uvarím, nakrájam na pol mesiačiky a opečiem v panvici

anonym_e7f392
1. mar 2026

Co tak kuracieho spizy so zeleninou a pečene zemaky

zuzinjan
1. mar 2026

U nás fičí niečo na štýl francúzskych, ale teda do zapekacej misy dám na kocky nakrájané kuracie prsia, zemiaky, papriku, mrkvu, cibuľu, olej, dochutím a do rúry 🙂

luccija
1. mar 2026
@stellarstar

Ja mám rada falošný cordon blue, do kuracích pŕs dám šunku a syr, zatočím a dám ich do formy, do šľahačky na varenie dám korenia, zalejem prsia a dám do rúry. A zemiaky uvarím, nakrájam na pol mesiačiky a opečiem v panvici

@stellarstar včera sme mali🙂

tykat
1. mar 2026

@anonym_autor kludne aj polievku, pridat napr. mrkvu, brokolicu, zeleninu co uz bezne je.

saxana000
1. mar 2026

Placky s kuskami masa.alebo na fasirku.na stave s hraskom a zemiaky upiect uvarit popucit.krokety si skusala?