Čo varíte 18 mesačným deťom?
Dajte nápady a dobre recepty co varite svojim deťom 🙂
Co radi papaju a co nie?
Náš drobec papá skoro všetko čo aj my, veľmi obľubuje polievočky so slížikmi, ale aj šošovicovú, robím podľa receptu, čo som našla na Mama a ja...
ja všetko varím už teraz a ná len 8 mesiacov,,,,nevarím zvlašť všetko čo jeme mi tak aj malá 😉
náš malý tiež papá všetko, varím spolu, menej solím a nekorením. tiež mu nedávam vyprážané a mastné jedlá. prípadne skús pozrieť fotoblog vierka0, ona tam má síce jedlá pre svoju maličkú, ale ako inšpirácia určite poslúžia 😉
ranajky - cottage syr, alebo ricottu s cucoriedkami, alebo krajcek chleba vo vajicku s rajcinou
desiata - ovocie
obed - akykolvek druh zeleninovej alebo masovej polievky, druhe ma maly salat s bielkovinou bud platok morcacich prs alebo strukovina - fazula, soja
olovrant - ovocie
vecera - dusena ryza, alebo kuskus,alebo mlady cicer, alebo quinoa, alebo topinambur s pecenou alebo grilovanou rybou, alebo masom - hydina, alebo hovadzie, jahnacie, alebo bravcovy sal.
ryzove alebo spaldove cestoviny so zeleninou a so syrom
zeleninovy kolac alebo zapekana zelenina so syrom
pred spanim mliekom.
cez den pije obycajnu vodu.
môj malý už papá všetko čo my, varila som mu zvlášť do 1 roka, teraz menej solím a korením, zbožňuje mäso, fazuľovú polievku, takže taký skutočný chlap 🙂 Od smädu pije vodu a popri tom ho ešte dojčím, cez deň raz, potom večer a nadránom.

moja mala miluje privarky vsetky co poznam a ma rada velmi maso na neakej stave nema rada suche veci suche masko, ja jej uz varim vsetko 🙂