icon

Hľadám rady od skúseného pizzéra

motogirl699
30. apr 2025

Ahojte nájde sa tu nejaký skúsený pizzér/pizzérka? Potrebovala by som s niečím pomôcť, poradiť. Ďakujem

guudy
•
30. apr 2025

@motogirl699 nenapises rovno aj otazku?

motogirl699
autor
•
30. apr 2025
@guudy

@motogirl699 nenapises rovno aj otazku?

@guudy myslíš ze skúsený pizzer bude verejne písať napr o recepte na cesto?

dskjhfdlkdjhl
•
30. apr 2025
@motogirl699

@motogirl699 A myslis, ze do sukromnej spravy zrovna Tebe nieco napise? Ved to je jedno, ci to da sem, alebo do sukromnej spravy neznamemu cloveku.

kiki68
•
30. apr 2025
@motogirl699

@motogirl699 o tom Ti nebude pisat nikto, okrem toho da to da lahko nastudovat. Hlavne kazdy ma svoje triky a to neprezradi uz vobec. Ja mam svoje tiez a to sa tomu venujem iba doma, recept som si checkla s Talianmi ( zijem pri IT hranici) a teda to by malo sediet. Ale logicky tam budes mat vela veci okolo, za mna je dolezity typ muky, najlepsie na pizzu zozenies iba priamo v IT, u nas mame okolo 2 velke talianske supermarkety. Tiez nevieme aku mas pec, tiez teplota a technika pecenia je velmi dolezita. Za seba odporucam ist na kurz priamo do Talianska, niekde na vidiek. Tam sa naucis neskutocne veci

sense
•
30. apr 2025

Skúsený Pizzaiolo ti to nenapíše ani do správy, ale základ druh múky a dobrá pec

motogirl699
autor
•
30. apr 2025

Ja mám recept, iba som potrebovala jednu vec ohľadom neho poradiť. A ohľadom pizza plechov, ktoré sme teraz zmenili

vkatush
•
30. apr 2025

A doplnila by som, že pizziarov, čo robí v podnikoch, má napísané v zmluve, že recept, ktorý mu tam dajú (podľa ktorého pečú) nemôže posúvať ďalej.
S jedným som pracovala, čo robil vo viacerých pizzeriach naraz a vravel, že už mu hrabe z toho, pamätať si, kto má aký recept. Takže si vždy u mňa kontroloval, či robí správne cesto.

Ale ako písali vyššie, radšej napíš konkrétnu otázku a moooožno dostaneš odpoveď.