icon

Jednoduché pohostenie do práce

3. apr 2025

Ahojte, potrebujem nejaké nápady na pohostenie do práce pre manžela "príchodné". Je ich veľa 🤯 čiže niečo jednoduché čo mi nezaberie dva dni pripraviť.

nynia
3. apr 2025

@janai1 chcela by som mať toľko času a tak nudný žovot aby som čítala niekoľko komentárov pod každou diskusiou

misulka22
3. apr 2025

Ja som robila napr slane strudle. Listkove cesto a naplnis cim chces. Davala som napr lucinu,spenat,udeny losos dalsiu hermelin,slanina,brusnice alebo klasika kecup,sunka,syr...a je to jednoduche a pre tolkych ludi to len nakrajas.aj kolac ked tak taky co urobis plrch a narajas.keby mam robit cupcaky alebo pagace pre 60 ludi tak ma d.bne 🤣

mirage
3. apr 2025

@tenerifka nikdy nic pre muza neurobis? Nekupis mu nic, nenavaris, peries len svoje, aj polku umyvacky len svoju si vylozis?

nika23t
3. apr 2025

Och ženy, ale ste niektoré protivne... C živote som nebola s autom v servise,.nenosím ťažké tašky, manžel urobí, čo mi vidí na očiach... Ani by mi nenapadlo povedať mu, nech si to rieši sám 🤦🏻‍♀️
Autorka, skús nejakú slanú alebo sladkú roládu, to vieš nakrájať, alebo jeden zákusok upec, niečo slané nech dokúpi a hotovo. Nerob si ťažkú hlavu,.keby aj všetko kúpené priniesol, bude to ok.

1sally12
3. apr 2025

U nás to doniesla jedna, dovtedy som ani nevedela že niečo také existuje😳😃 aj tak si nikto nedal...😃 mne osobne to príde vtierajúce...akože ďakujem že ste ma zamestnali🤣

cyberk
3. apr 2025

prichod do novej prace?... tam sa nic nenesie :D a uz vobec nie 60tim ludom... pochopim, keby prisiel po otcovskej este.. ale do fungl novej roboty tam sa nenesie prichodne hh :D ... ak velmi chces nieco tak npr syrove minipagace, je ich milion a kazdy si da :D

n3la
3. apr 2025

Ahoj, no najlepšie máš asi tie pagačiky, môžeš keď tak dovnútra dať nejakú slanu plnku. A slané by som tiež zvolila nejaké mini croissanty alebo čosi. Je to od teba veľmi milé, ja by som sa na niečo také nikdy nedala, pečenie a ešte pre cudzích, no ako sa poznam buď by som tam zabudla dať nejakú dôležitú surovinu alebo by to bolo tvrdé ako skala 😄

queen_mary
3. apr 2025

Pomazanky a bagetky, da to len na tanier s nozikom a mozu si natierat. Potom nejake ako pisali pizza slimaky, alebo ja robim z listkoveho cesta take vrtule, a v nej cervene pesto a slaninka/prosciutto. Pagaciky, chlebicky/kanapky..

ibrunova
3. apr 2025

Ženy, neprekvapili ste..
Autorka, rýchlo máš urobené slimáky z lístkovéjo cesta, ja robievam jednu várku pizzové, jednu syrové. Potom možno jednohubky a jeden koláč postačí.

queen_mary
3. apr 2025

A ja som pracovala v 3 instituciach, a vzdy sme nosili po nejakej dobe "priskocne". Ja som robievala ranajky. Pomazanky, bagetky, sunka/salam/syr a zelenina.

elzena2
3. apr 2025

@1sally12 to fakt si nikto nedal? Akoze naschval? Ved to muselo byt pre nu ake smutne 😢

jana_eyre_2
3. apr 2025

K nám nastúpila nová šéfka a tiež doniesla "priskocne" pretože bola z iného oddelenia.. napriekla.par baboviek a všetci boli spokojní 😉

lindous
3. apr 2025

Ono to pečivo s pomazankami čo píšeš je vďačné pohostenie, ja to mám rada, ale záleží ako to bude mať zorganizované… či to bude mať niekde kde pozve všetkých na určitý čas (čo asi pri 60 ľuďoch nie 😅 ale vtedy by to bolo fajn) alebo to bude niekde vyložené niekde na oddelení a ľudia si budú chodiť brať ako budú mať čas (tam treba uvažovať ako dlho to bude vonku) alebo on bude obiehať ľudí (to je s veľa miskami, nožikmi, riadom nepraktické a také blbé u niekoho stáť, čakať kým si ponatierajú 😅)… čiže podľa toho by som sa rozhodovala… ak by si chcela sladké, ešte mi napadá kúpiť tartaletkové košíčky a naplniť, môžeš spraviť viac druhov, je to pekné a každý si dá podľa chuti 😊

jana_eyre_2
3. apr 2025

Myslím, že niektoré ženy by sa mali pred písaním komentáru aspoň 10x zhlboka nadýchnuť, ten prvotný samonasieraci príspevok premazat a skúsiť napísať niečo menej útočné.. ako fakt ľudia prestávajú normálne komunikovať o 40rokov tu budeme po sebe všetci len hucat a bit sa keď vylezieme z jaskyne... 😳

saraxyz
3. apr 2025

U nás sa nosia najčastejšie koláče, potom pagáče...

pe_mi
3. apr 2025

U nás je tiež priskočne ,aj odskočne, aj na sviatky nosíme.
Chlapi väčšinou zákusky kúpené alebo domáce koláče od manželky, svokry.a na striedačku s chlebičkami.to isté aj my ženy v práci , sme až 2 😁

lucia13022023
3. apr 2025

Haahha teraz som sa dobre pobavila. Žena co chce urobiť niečo pre svojho muža je chudera. Ale keď muž nič nerobí pre svoju ženu je debil a zrelý na rozvod 🙈🤣
No strašná chudera som 🙆‍♀️
Autorka, asi by som spravila pagáče 🙂

liaka
3. apr 2025

@ewwe co po mesiaci. Nam do roboty jedna plnu misu chlebickou a za hodinu odisla, ze to nezvlada. Chlebicky aj s tackou nechala 😀

michaelam2
3. apr 2025

Chudaci chlapi v niektorych domacnostiach fakt…nedajboze aby zena pre svojho muza nieco spravila 🙄
Autorka, spravila by som bud nejake slane slimaky z listkoveho cesta (to je rychle a jednoduche) alebo nejake pagaciky. Ak sladke tak mozno take mini mufiny

pe_mi
3. apr 2025

Príjemná prispievajúca má zase doma podpapučníka,
.
.
Príspevok na jej ploche z 8.3. hovorí za všetko 😁

katkaseiner
3. apr 2025

ja som robila kolac, ale len taky nepeceny z bebe keksov, smotany vyslahanej...malo to velky uspech, len teda sef nemoze mlieko takze on nemohol (nevedela som). Nas bolo v tom case 10-11 a jeden kolega hned v prvy den šibalsky nadhodil, tak som spravila...

luccija
3. apr 2025

U muža v robote to robia vždy.Ked som pracovala v štátnej správe tiež to bolo zvykom.Je to aj o kolektíve a vzťahoch
Spravila by som mix pár lepších chlebickov, muffiny či iný ľahky koláč, jednohubky, môžeš lístkové cesto, schwarzaldsku šunku, syr a nakrájať na tenšie pásiky ako pizza stangle, či také batôžky...keď sa ti moc chce tak pavlovky, pagace

zobaka
3. apr 2025

to je nejaka nova moda? nic som neniesla a za tie roky, co sa u nas menili ludia nikto ked prisiel nenosil nic, kolko ich je?

autor
3. apr 2025

@zobaka je ich 60. U nich je to zaužívané. Pýtal sa na to kolegov.

zobaka
3. apr 2025

@autor no ked je perspektiva do buducna, najjednoduchsie by bolo upiect plech kolaca, chlebicky asi nie, to ked pre kazdeho po 2, 120 ks robit je dost, to skor urobit hrniec vajickovej pomazanky, alebo bryndzovej a k tom bagety nakrajat (ja tak zvyknem na oslavy, kde je vela ludi), to ma kazdy rad a vzdy sa potom zaprasi

brendaa
3. apr 2025

Urob šišky, záviny, alebo pečené buchty.... Alebo očká, mini chlebíčky, šunkovú a syrovú misu... pizza slimáky.... dobré domáce nátierky na celozrnnej bagete....
Alebo kolegyňa doniesla dve kávy a koláč...

nika11103
3. apr 2025

Ženy preboha to jak ste sa do nej pustili ? Tu je krásna ukážka toho, jak si potrebujete niektoré svoje výlevy vypisovať , i keď otázka bola úplne inde . Pýtala sa Vás snad na Vás názor , že či sa nejaké prichodne vôbec rieši ? Nie .. ale tak , Vás asi ti Vaši muži majú doma plne zuby , keď ste také múdre aj tam a tuto autorke asi zavidite , že chce mužovi pomôcť. Ja som takisto nikde nejaké prichodne neriešila , ale to nie je vôbec podstata tejto veci . A za mňa je to milé , prečo nie …

Autorka , ja nakoľko nie som žiadna pekarka a Kucharka tiež teda nie som dokonala , tak by som spravila obyčajne chlebíčky , alebo dala normálne na objednávku spraviť , záleží od Vašich preferencii , ja som takto objednávala chlebíčky na oslavu dcéry , lebo som proste nemala kapacitu a čas na to pripravovať ich . A to sme mali malú oslavu len v kruhu najbližšej rodiny , ale venovala som svoj čas a úsilie iným veciam . U jednej zlatej pani na dôchodku som ich dala spraviť , ju to baví a aspoň si privyrobila .

Nech to mužovi vyjde dobre držím palce ❤️

menox
3. apr 2025

Ja by som zobrala nejaké pagáče, juhoslovanský koláč, je z toho veľa kusov....sladké zase typu bublanina alebo nejaké suché zákusky, čokoládovou tvarohový koláč.... niečo bez kremu

fineta
3. apr 2025

Autorka - ako radia ženy vyššie, spravila by som maličké slané syrové slimáky z kila múky, vyjde ich dosť, ujde sa každému. A sladké plnené tartaletky. Môžeš použiť dve rozdielne plnky. Daju sa kúpiť korpusy, pokiaľ ich nechceš piecť. Alebo marlenku na plech, tiež z nej veľa nakrájate. Zvlášť na misu kilo syrových nití a hotovo.

... a si úplne normálna manželka, isto nie si chudera. Pomáhate a podporujete sa navzájom, dopĺňate sa. Aj o tom je pekné manželstvo. My to tiež tak doma máme a chuderou sa teda necítim byť, práve naopak. 😉

tana85
3. apr 2025

nieco, co ak sa nezje hned, tak mozu aj dalsi den. spomenute babovky (rozne chute - tvsrohova, makova, kakaova). a 60 ludi, tak to aj 6 baboviek snad. alebo bublaninu, nieco na plech ako struhany kolac, a tak. to sa da aj ku kave rano, aj ako dezert po obede.