Kde zohnať agar na výrobu domácich cukríkov?
Ahojte. Neviete kde by som kúpila agar? Chcem spraviť deťom domáce cukríky, ale nechce sa mi s 2 malými deťmi lietať po obchodoch, keď netuším kde ho kúpiť. Majú to aj v reťazcoch? Ďakujem 🙂
Ďakujem, pojdem pozrieť do ten DMky, to mám tak najbližšie,ak nebude vyberiem sa do zdravienky 🙂
Ďakujem, pojdem pozrieť do ten DMky, to mám tak najbližšie,ak nebude vyberiem sa do zdravienky 🙂
@zuzana9393 ahoj, kde si nakoniec zohnala?
@zuzana9393 ahoj, kde si nakoniec zohnala?
@lindusss2016 ahoj. V zdravom obchodíku. Ale cukríky sa nám veľmi nepodarili, nebolo to ono
@lindusss2016 ahoj. V zdravom obchodíku. Ale cukríky sa nám veľmi nepodarili, nebolo to ono
@zuzana9393 uz som kupila, mne to tiez nepride velmi chutne. Robila som z pomarancovej stavy a medu. Ale nie je ta konzistencia uplne ako pri gumovych cukrikoch, deti to sice zjedli, ale za mna ziadna slava
@zuzana9393 uz som kupila, mne to tiez nepride velmi chutne. Robila som z pomarancovej stavy a medu. Ale nie je ta konzistencia uplne ako pri gumovych cukrikoch, deti to sice zjedli, ale za mna ziadna slava
@lindusss2016 presne tak 😀 keď si zoberiem, ako dlho som to zháňala po meste a koľko krát som to použila... 😅

@zuzana9393 v DM zvykli mať, skús pozrieť.