Marcipánové torty 2 - fotopostupy, recepty
Všechny možné foto-postupy, recepty na krémy a dorty sem... 😉
zienky, vy ste tu tak mega super sikovne...presne aj ja idem robit tortu pre synceka k 2. narodeninam, ale nikdy som tortu este nepiekla len zakusky...prosim vas pekne zvladnem vytvorit postavicky na tortu aj sama alebo ? skor mi ide o to modelovanie ci je prilis narocne..velmi by som chcela urobit mu detskeho dinosaura...nemate prosim nejaky postup? a aku hmotu si vybrat na potiahnutie torty? je to velmi obtiazne rozvalkat to na pozadovanu hrucku? dakujem krasne
@petikmir https://sk.pinterest.com/pin/524599056577042177..., zvladnes to urcite aj sama, zalezi od toho akeho dina si vyberies, posielam inspiraciu z netu. Ja pouzivam na postavicky modelovaciu hmotu, sparatka a farby. A na potahovanie fondan k2, cca 1-2 kg na vyvalkanie.
@meaningful 2x slahacka vymiesat, potom vymuesar v 2 mise 2x jemny tvaroh, par lyzic cukru (podla chuti), 1x krem ole vanilkovy. Spolu zmiesat.
@shades3 jej dakujem, tvaroh 250 ml? x2? na ako velku tortu mi to vyjde? budem robyt poschodivu tak dvojitu davku?
@meaningful ano, 2x 250 ml aj tvaroh aj slahacka. Mne to vystaci na 4x plnenu 26cm, bez potierania navrchu. Cize dvojnasobok urcite.
Ahojte, kočky, poprosila by som nejaky fotopostup na modelovanie barličiek...dakujem za ochotu 🙂
@vladiella kde to nájdu celé prosím ???? Potrebuji urobiť dcérke neviem čim pomazat nechcem marcipán dekuji
@peroli prosím ťa vieš mi poslať foto šablóny všade som pozerala a neviem nájsť takéto , ďakujem

@mamina1978 ako celej torte drží ten prášok? S čím to je prilepene?