icon

Nedohriala som omáčku podľa návodu. Je to problém?

6. feb 2025

Ahojte kúpila som si omáčku na cestoviny že si rýchlo spravím keď prídem z roboty..
Ja som to naozaj len vyliala na rozpálenú panvicu kde som predtým osmazila cesnak a chvíľu som to miešala len aby sa to prehrialo a potom som to zmiesala s cestovinami a ešte chvíľu miešala aby sa to pekne spojilo.. a potom čítam postup že omáčka sa ma 5 minút miešať.. toľko som to teda nemiesala.: myslite že môžem niečo dostať?

autor
6. feb 2025
viestta
6. feb 2025

Nic sa nestane, ta je tak prevarena, ze aj keby si ju studenu naliala, tak to bude jedle

autor
6. feb 2025

@viestta vlastne teraz rozmýšľam.. býva takáto aj Franz Jozef a tu dakedy vyjedsm s lyžičkou mne to hrozne chuti 😂😂😂ale tam nepíšu že treba 5 minút miešať.. no fu zľakla som sa toho Jozefa som nenašla v obchode tak som zobrala toto myslela som si že to bude to iste.. tak hádam ozaj Nič nebude

liusa82
6. feb 2025

no podla mňa jedno.Ja to robím síce tieto rýchlovky kým neprebuble ale niekedy nestačí ani 5 minút prejsť za 3 alebo 2 minútky to už vre doslova

januska12323
6. feb 2025

Ono to už varené aj sterilizované bolo, netreba variť znova. Ber to ako domácu omáčku tú by si tiež ďalší deň nevarila.

moonlight1210
6. feb 2025

Ja taketo nemiesam, ked robim rychlovku v sobotu. Dam na panvicu, na nizsi stupen, aby neprihorela a necham tak. Za par minut zacne bublat a v podstate je hotova.

Ked sa s tym chcem pohrat, oprazim predtym na panvici mlete maso s korenim na spagety, alebo inou prichutou. A potom zalejem omackou a necham prebublat.

Takze nic sa nestane. Pokojne zjedz.

autor
6. feb 2025

@moonlight1210 ako však ono to ja panvici bolo aj som to miešala a aj tie cestoviny som miešala uz s tou omáčkou aby sa to spojilo čiže neni to úplne že by som to ani neohriala.. akurát že som to určite nemiesala 5 minút

cacianka
6. feb 2025

Keď ti koník neschváli, ani sa nenaješ ?

evcagabi
7. feb 2025

Tak ta mozno prezenie, no co 😅

autor
7. feb 2025

@cacianka ja som to práveže zjedla a potom pozerám obal zloženie a pozerám že 5 minút miešať 😂😂

evcagabi
7. feb 2025

A nic ti nie je, ze? Zbytocne si sa stresovala 🙂

cacianka
7. feb 2025

Klīdek, žalúdočná kyselina zožerie aj klince, nielen studenú omáčku 🤪

kuchynka15
7. feb 2025

Ja mimo otázku, a bola dobrá? Ja moc tieto omáčky nekupujem, urobím si z pasirovanych paradajok, cesnaku, olivového oleja a oregana svoju, ale v rámci úspory času.... Je to dobrá omáčka, odporúčas ju?

autor
7. feb 2025

@kuchynka15 áno.. veľmi dobrá chuťovo alebo Franz Jozef nejak tak sa to píše.. ma také a rôzne ta je za mňa top ale Zrovná včera som ju nenašla v obchode. Ale aj táto čo som sem poslala je super.

autor
7. feb 2025

@evcagabi nič nieje.. to ja tak stresujem 😂😂

rachel36a
8. feb 2025

Môj syn toto je stále a neohrieva to vobec...len kydne do horúcich cestovín...