icon

Nutrične hodnotné a rýchle polotovary na každý deň

27. sep 2024

Ahojte. Máte nejaké osvedčené polotovary, ktoré sú nutričné hodnotnejšie, rýchle na prípravu a zároveň chutné? Momentálne mám v určitých obdobiach veľmi nárazovú prácu a nemám ani tých sústavných 30 minút na dlhšie varenie. Keďže tieto dni robím často aj z domu, nemám čas ísť sa najesť von, a donášky nechcem využívať každý deň - v okolí ani nemám zdravšie alternatívy.
Ideálne nejaké omáčky, ku ktorým stačí len uvariť cestoviny či ryžu. Mäso jem skôr výnimočne, to až tak neobľubujem. Ďakujem

natalia2007
•
27. sep 2024

Ja som bola v situacii presne ako ty,kupila som si elektricky tlakovy hrniec Tesla, popozerala "one pot" recepty. Cize vsetko nahadzem do hrnca, premiesam, stlacim gombik a hotovo. 🙂 vari samo, rychlo a po uvareni zapipa

katkaseiner
•
27. sep 2024

ja som mala nedavno testovacku - ono to je jedlo v skle, len zohrejes a jes...
Akoze nejak vyslovene nepoviem ze to je waw, ale ked fakt nestihas, tak si to otvoris, zjes, hodis k tomu nejaky salat a da sa to.... pozri v DM, Polcz sa to vola a su to rozne jedla.

marcellka32
•
27. sep 2024

Mám rôzne omáčky z DM, k tomu cestoviny, pečená zelenina
Majú aj bio polotovary

marcellka32
•
27. sep 2024

@kofa77 toto vyzerá dobre, skúšala si?

kofa77
•
27. sep 2024

@marcellka32 skusala, kupujem pre syna, ked niekde ide a nie je istota, ze tam bude jedlo, je celiatik, chuti mu to. je to ako domaca strava, len specialne zavarene, tak vydrzi aj pri izbovej teplote.

radulkova
•
27. sep 2024

kamoska začala robit jedla presne pre takto vyťažených ľudí 🙂
sú zdravé, z kvalitných surovín, len vylejes do hrnca a pár minút povaris.

www.freshery.sk

radulkova
•
27. sep 2024
taktotedanie
•
29. sep 2024

V kauflande maju cviklove, mrkvove, bazalkove tortily, natriem barbecue omackou bez cukru a tuku z gymbeam, kopa zeleniny - jedlo za 10min