Overený recept na bôčikovú paštétu: Ako na to?
Dobrý deň,nemá niekto overený recept na bočikovu pašteku?
@svettii jej super, ďakujem. Pôjdem sa pozrieť, či nemajú aj ostatné. Nech ich postupne odskúšam.😉
@petricienka mala si pravdu, bola super, škoda že som kúpila len jednu, lebo sa po nej len tak zaprášilo 🙂
@svettii ja to radšej ani vedieť nechcem 😂 veď keby viem o všetkom, asi nič nedám do úst 😉
@nelinka888 tak ano, aj parky sa vyrabaju kadejako a jeme ich. ale zase ako kde a ako kedy 🙂 zalezi od samotneho vyrobcu, lebo proste kazdy ma ten svoj overeny proces, recepturu, vsetko.
@svettii teda neuveris, ale zrovna vcera som na to pozerala, ci ju kupit, ale ako citam, tak som asi mala 😂 detom doteraz nic taketo nechutilo, nezjedli ziadnu pastetu, ale minule sme boli u svokrovcov a tam im dala svokra chlebik a zlupli ho. tak som chcela nieco skusit kupit aj domov.
@svettii teeeda ja sa k postarsim obcanom neradim, ale rada kupim veci v ackii, ak je to teda mozne. Dokonca ma to viac potesi, ako ked to kupim len tak. Hlavne pokial sa jedna o nieco, co chcem odskusat, tak radsej si na tu akciu pockam. Predsa, ak by mi to nechutilo, nech neleti do kosa velmi velka palka😂
@zuzlaka to su kde take krabice? ja som nic take nevidela, alebo mozno neviem, kde hladat 😂

V Kaufe bola teraz akcia 🙂