icon

Overený recept na bôčikovú paštétu: Ako na to?

sta31
12. feb 2024

Dobrý deň,nemá niekto overený recept na bočikovu pašteku?

Strana
z5
svettii
10. feb 2026

V Kaufe bola teraz akcia 🙂

nelinka888
10. feb 2026

@svettii jej super, ďakujem. Pôjdem sa pozrieť, či nemajú aj ostatné. Nech ich postupne odskúšam.😉

puplatko
11. feb 2026

@svettii Ja kupujem aj bez akcie 😀 Neviem, akosi tieto zľavy nikdy nezachytím, ale až tak mi to nevadí, veď zase to nestojí toľko, že by moja peňaženka nejak extra zaplakala 😀 Sú aj drahšie veci určite 😀

silvusias
11. feb 2026

@petricienka mala si pravdu, bola super, škoda že som kúpila len jednu, lebo sa po nej len tak zaprášilo 🙂

nasasa_1
12. feb 2026

@silvusias No keď ochutnáš konečne kvalitnejšiu paštétu, tak už prestaneš potom kupovať tie lacnejšie verzie, ktoré vidíš na každom rohu 😀 Teda aj u nás tomu bolo tak. Tam fakt pridávajú kadečo možné.

silvusias
15. feb 2026

@nasasa_1 stále ešte mám chuť aj na tie klasiky, ktoré síce nie sú také kvalitné, ale chutia mi. Táto však bola iný level, to máš pravdu.

svettii
16. feb 2026

@nasasa_1 Veru kadečo možné aj nemožné. To by človek ani neveril, z čoho sa robia tie najlacnejšie typy paštét. To tam podľa mňa všetko ani nepíšu, lebo nechcú odradiť spotrebiteľa 😂

nelinka888
16. feb 2026

@svettii ja to radšej ani vedieť nechcem 😂 veď keby viem o všetkom, asi nič nedám do úst 😉

ludmilik13
18. feb 2026

@nelinka888 tak ano, aj parky sa vyrabaju kadejako a jeme ich. ale zase ako kde a ako kedy 🙂 zalezi od samotneho vyrobcu, lebo proste kazdy ma ten svoj overeny proces, recepturu, vsetko.

truthy
18. feb 2026

@svettii teda neuveris, ale zrovna vcera som na to pozerala, ci ju kupit, ale ako citam, tak som asi mala 😂 detom doteraz nic taketo nechutilo, nezjedli ziadnu pastetu, ale minule sme boli u svokrovcov a tam im dala svokra chlebik a zlupli ho. tak som chcela nieco skusit kupit aj domov.

nasasa_1
19. feb 2026

@truthy Ja mám doma tiež dosť prieberčivé dieťa, ale paštétu mi zje, čo som rada, lebo fakt je len málo jedál, nad ktorými neohrnie nos. 🙈

truthy
19. feb 2026

@nasasa_1 tak to mas stastie, ale mne mamina vzdy hovorila, ze raz mi to vsetko deti vratia, takze asi tusim, odkial vietor fuka 😂

puplatko
23. feb 2026

@truthy Aj mne to hovorila. A áno, aj mne sa to deje 😅 Tak to proste je, je fakt len málo šťastných ľudí na svete, ktorých deti zjedia úplne všetko 😀 Takí ani nevedia, aké majú šťastie a nemusia dennodenne vymýšľať, čo bude na raňajky/obed/večeru 😀

vikss1
23. feb 2026

@puplatko ja som ako dieta zjedla v podstate vsetko, nejako mi nic nevadilo, ale zato teraz😂 to uz je trochu iny level, mastne ani velmi korenene jedla ani nevlozim do ust 🙄

svettii
27. feb 2026

@puplatko Tak tak. Nekupujem to často, ale som rada, že aspoň raz za čas mi to zjedia 🙂 Párky a paštéty teda mám na mysli. Som rada, že večeru aspoň viem takto rýchlo vymyslieť 😀

pielka
1. mar 2026

@svettii rýchle večere sú dôležité. Dosť, že cez víkend stojím pri sporáku, cez týždeň chcem porobiť aj iné veci. A hlavne veľmi veľa toho nestíham.

nasasa_1
4. mar 2026

@pielka Ja mám toto isté. Niekedy to proste úplne dobre padne, keď len vytiahneš hotové jedlo, k tomu pečivo a vybavené. Maximálne zohriať párky a večera je na stole. Neviem, možno sa nájdu aj také, čo varia trebárs aj každý večer, ale ja by som toto stále rozhodne nedala 🙂

pielka
4. mar 2026

@nasasa_1 ja by som veľmi rada bola jednou z nich, čo to stíhajú a doprajú svojej rodine teplú večeru, ale nejde to tak. Ale stále si hovorím, hlavne že nevečeriame fast food 😂

zuzlaka
5. mar 2026

@nasasa_1 Ja som teraz v akcii tieto parky kupovala. A dobre boli 👍 Samozrejme zlava vzdy potesi 😀

vikss1
5. mar 2026

@zuzlaka kde ich maju v akcii? to mi nejako uniklo a zrovna tieto nam doma velmi chutia 😉 uz som ich skusala, ked to tu niekto pisal, ze su vyborne, tak reku odskusame...

svettii
6. mar 2026

@vikss1 To podchvíľou majú hocikde. Ja si niekedy teda väčšinou všimnem len náhodou, nejak nesledujem tie aktuálne akcie a letáky, nevyžívam sa v tom ako podaktorí postarší občania 😀

truthy
6. mar 2026

@vikss1 ja rozhodne medzi tych stastnych nepatrim. aleeee ja som tu pastetu kupila a prekvapivo im chutila 😂

joja101
9. mar 2026

@truthy Môj otec ju vyjedá samotnú. Ja by som to asi nedala, aj keď to mám rada. 😀

jeltica
9. mar 2026

@svettii teeeda ja sa k postarsim obcanom neradim, ale rada kupim veci v ackii, ak je to teda mozne. Dokonca ma to viac potesi, ako ked to kupim len tak. Hlavne pokial sa jedna o nieco, co chcem odskusat, tak radsej si na tu akciu pockam. Predsa, ak by mi to nechutilo, nech neleti do kosa velmi velka palka😂

zuzlaka
11. mar 2026

@jeltica Ja vzdy sledujem tie zlavnene krabice v chladenych castiach obchodu 😀 Tam byvaju vzdy fajn ceny.

moncurienula
11. mar 2026

@zuzlaka to su kde take krabice? ja som nic take nevidela, alebo mozno neviem, kde hladat 😂

Strana
z5