icon

Pečú muži s vami na Vianoce?

23. dec 2025

Pecu varia s vami vasi muzi na vianoce?

Strana
z3
letfenixa
23. dec 2025

Skôr ja s ním

really8
23. dec 2025

@anonym_autor ja peciem on vari

petronellla87
23. dec 2025

@anonym_autor robi kapustnicu a s detmi "pecie" uliky a tento rok chce upiect aj chlieb dnes tak uvidime

anonym_e577fb
23. dec 2025

ano

0silvia0
23. dec 2025

ja pečiem, on varí. Celú štedrovečernú večeru má na starosti muž

hederamonstera
23. dec 2025

Nie

maca1984
23. dec 2025

U nás sa nepečie, objednávam. Dnes spolu urobíme šalát, a zajtra mi bude pomáhať ako každý rok.

lucik194
23. dec 2025

robi kapustnicu a griluje ryby

bolarazjedna
23. dec 2025

U nás manžel má na starosti kapra - od kúpy až po vyprážanie. Nepecie. Ostatné jedla pripravujeme ja a moja mamina, šalát robia mamina s ocinom.

anonym_0082ed
23. dec 2025

Koláče máme objednané, manžel je do zajtra v práci, takže si šalát urobím dnes večer sama a zajtra budeme robiť spoločne to, čo bude treba. Čizme polievku, nachystáme rybu, manžel spraví chlebíčky. Každý sa chytí niečoho. Nemáme to presne rozdelené. Vieme, čo treba urobiť a tak si to celý deň pomaly dávame dokopy.

ivik4
23. dec 2025

Nepeciem ani ja a veceru robime spolu. Ja salat,on lososa. A keby nie, je mi to uplne ukradnute 😃. No a co

biba_18
23. dec 2025

môj muž nerobí v kuchyni nič ani počas roka, takže nie, ani na vianoce…

bessie12
23. dec 2025

Nie. Radšej si to všetko pripravím sama. Len by sa mi plietol popod nohy a narobil tak viac škody ako úžitku 😄

fajnova
23. dec 2025

Slahlo by ma, keby sa mi motal po kuchyni

anonym_07f498
23. dec 2025

@anonym_autor moj umyl vsetky okna🙂

anonym_333c36
23. dec 2025

@anonym_autor áno spoločne, ale len posledné roky.
Lebo som si prvé roky všetko sama chcela a bola som unavená už o 16ej poobede. Otočila som a som svieža a není som nervózna 😁
Pamätám si moju mamu, ako bola každý rok nervózna a to bola pre mňa stopka. Nechcem takto vyzerať pred deťmi a manželom a sama sa chcem cítiť dobre

rarararara
23. dec 2025

Ja ani nechcem aby mi pomáhal v kuchyni, neznášam keď sa mi tam motá, radšej varím sama, môže sedieť ,piť kávu a rozprávať sa

anonym_aa9aaa
23. dec 2025
@anonym_333c36

@anonym_autor áno spoločne, ale len posledné roky.
Lebo som si prvé roky všetko sama chcela a bola som unavená už o 16ej poobede. Otočila som a som svieža a není som nervózna 😁
Pamätám si moju mamu, ako bola každý rok nervózna a to bola pre mňa stopka. Nechcem takto vyzerať pred deťmi a manželom a sama sa chcem cítiť dobre

@anonym_333c36 a z čoho si nervozna a unavená? Čím je varenie na štedrý večer iné ako v ostatné dni? Veď v podstate šalát je spravený, tak zostáva len rybu osmazit. Len sa pýtam.

1sally12
23. dec 2025

Áno

anonym_333c36
23. dec 2025
@anonym_aa9aaa

@anonym_333c36 a z čoho si nervozna a unavená? Čím je varenie na štedrý večer iné ako v ostatné dni? Veď v podstate šalát je spravený, tak zostáva len rybu osmazit. Len sa pýtam.

@anonym_aa9aaa asi taká celková nervozita, keďže chcem mať všetko na poriadku.
Keď si to rozložíme medzi seba a manželom ,je to predsa pohodovejšie

janinah
23. dec 2025

Ešte to tak,aby sa mi pod nohy plietol...😉
Vlastne peciem s muzmi,ale maju 3. a 4.r.🙂

saxana000
23. dec 2025

Ano hlavne slane vykrajivacky na to mame super system ja valkam vykrajujem a ukladam na plech tato nastruha syr dcera vajičkuje soli a posypa syrom a tato potom pecie..

rybkoava
23. dec 2025

Nie, ja najradšej pečiem sama. Som rada, keď pobaví malú. Ja, keď pečiem alebo varím a rovno si popritom upratujem. Akurát ideme robiť zemiakový šalát, s tým mi vždy pomôže. Ja urobím 1 plnkové koláč a zajtra už len kapusnica a ryby. My pred večerou chodíme ešte na cintorín.

fajnova
23. dec 2025
@saxana000

Ano hlavne slane vykrajivacky na to mame super system ja valkam vykrajujem a ukladam na plech tato nastruha syr dcera vajičkuje soli a posypa syrom a tato potom pecie..

@saxana000 nočná mora 😅

anonym_88df69
23. dec 2025

Ja nemienim vypekat ako somar len preto, lebo su Vianoce. S detmi sme si spravili 2 druhy koláča, deti vykrajovali a potom zdobili. A to bolo uz asi pred 2 týždňami, medzitým ho samozrejme aj jedli. Ešte nám ostala malá doza. A ani to sa možno nezje!

maja249
23. dec 2025

@anonym_autor nie, ja varím, on upratuje😋

cimage
23. dec 2025

Ja viac peciem a on viac vari

fadama
23. dec 2025

Fakt si neviem predstaviť robiť v kuchyni všetko sama. Môj muž má na starosti kapustnicu. Ja šalát/rezne/rybu.
Nepeciem nič, objednávam.
Ja som vždy za kľudne a pokojné Vianoce 😄

katulienka160
23. dec 2025

@anonym_autor jasné 😊 kolacov robime len zopar druhov, ja som spravila linecke,pernicky s detmi a vanilkove rozky, on spravil šuhajdy (jeho specialita). Ja dnes upeciem vianocku, on zajtra upecie chleba (to robi aj cez rok pravidelne). A stedrovecerne menu ma vlastne pod palcom tiez on, ked tak nad tym premyslam 😁 to mu skor ja pomaham... Neviem si predstaviť, žeby nevaril.. ale tak my sa striedame v kuchyni aj cez rok,cize to je taka automatika 🤷

anonym_3d1c7a
23. dec 2025
@katulienka160

@anonym_autor jasné 😊 kolacov robime len zopar druhov, ja som spravila linecke,pernicky s detmi a vanilkove rozky, on spravil šuhajdy (jeho specialita). Ja dnes upeciem vianocku, on zajtra upecie chleba (to robi aj cez rok pravidelne). A stedrovecerne menu ma vlastne pod palcom tiez on, ked tak nad tym premyslam 😁 to mu skor ja pomaham... Neviem si predstaviť, žeby nevaril.. ale tak my sa striedame v kuchyni aj cez rok,cize to je taka automatika 🤷

@katulienka160 fuha, ty si na tom dobre, vlastne nerobis nic

Strana
z3